Milkshakes fra The Diner

Amerikanske burgere & shakes: 50’er stil på The Diner Fifty Nine

Endeløse timer på en dansk motorvej kan sætte alle i familien på en hård prøve. Men der er lys for enden af tunnelen for ved afkørsel 59 på E45 lidt nord for Vejle ligger en lille sjov perle i 50’er stil ‘The Diner Fifty Nine’, hvor der serveres amerikanske burgere & shakes.

diner i vejle

Amerikansk 50’er stil

Lige så snart man træder ind i restauranten The Diner Fifty Nine henføres man til den amerikanske 50’er stil med smilende servitricer i kjoler, diner-interiør i bedste amerikansk stil og duften af burger.

Tiden står stille

Det er som at træde ind i en tidslomme, hvor alt står stille. Her er fastfooden også tilberedt slow, for det tager tid at tilberede et måltid mad af en vis kaliber. Mine forældre – som faktisk var dem, der kendte stedet – har besøgt det flere gange. På turen fra Nordjylland til Sjælland havde de spist en All American Brunch med blandt andet pølser, kartoffelrösti, røræg, bacon, champignon, arme riddere, pandekager og sirup + yogurt til 110 kroner. En brunch så stor, at de ikke kunne spise op. Brunch serveres alle dage fra kl. 08.00 til kl. 14.00.

Amerikanske burgere med det hele

På tilbageturen fra Sjælland til Nordjylland skulle menuen selvfølgelig stå på burgere. Menuen byder på alt lige fra en ‘Phoenix – Sloppy Joe‘ med krydret hakket oksekød, cheddar ost, jalapenos, mayonnaise og nacho chips til en ‘New Jersey hamburger‘ med bøf, løg, salat, pickles, sennep og ketchup eller en ‘South Carolina 2 x Cheese & BBQ‘ med bøf, dobbelt cheddar ost, løg, pickles, mayonnaise, sennep, ketchup og Yellow Bus BBQ-sauce. Priserne ligger fra 79 kroner for en enkelt burger og fra 128 kroner for en menu.

Jeg snuppede en ‘New Jersey hamburger‘ med bøf, løg, salat, pickles, sennep og ketchup, fritter og cola.

The Diner

Her kan du læse mere om The Diner Fifty Nine. The Diner har restauranter flere steder bl.a. i Vejle, Aarhus og Viby J.

Af Lone Holm. Privatfotos samt fotos fra The Diner 

2 tanker om “Amerikanske burgere & shakes: 50’er stil på The Diner Fifty Nine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *