fodboldrejse

Vild med bold: Ta’ på fodboldrejse

Hvis man er vild med fodbold, så kan man tage på en fodboldrejse. Konceptet er ikke nyt, men vi har – for at være ærlige – ikke omtalt fænomenet særlig ofte her på bloggen. Måske mest fordi vi aldrig selv har rejst efter en fodboldkamp. Men det er der andre, der har f.eks. min lillebror, som et par gange har rejst til England for at se en kamp eller to.

Det er en god oplevelse med drengene, hvor de på bedste mandehørme-manér fylder en weekend med god mad, øl og fodbold. Sidst blev det også til lidt sightseeing i London, men det er ikke det, der står øverst på listen, når fodboldrejsen bestilles. Han tager afsted for at være sammen med vennerne og se bold.

fodboldrejse
Helt nybygget stadium i Nice.

Sidst min bror var i England, så han kampen mellem West Ham og Stoke. Det var én af de sidste kampe på Boleyn Ground Stadium inden West Ham flyttede til deres nye (olympiske) stadium. Kampen endte desværre 0-0, og som han siger: Det er selvfølgelig lidt sjovere, hvis der også scores ét par mål.

Jeg kunne faktisk godt tænke mig at se en fodboldkamp i f.eks. England bare for at opleve stemningen, euforien og sammenholdet. Det lyder sjovt og fantastisk.

Sidste år var jeg et smut i Nice på en forlænget weekend, hvor jeg så byens mange fortræffeligheder, men jeg var faktisk også ude på det nybyggede stadium, som stod klar til én de mange EM-kampe. Jeg måtte selvfølgelig lige prøve at sætte mig i presserummet!

Fodboldrejser

Fodboldbilletter til ligaer i Europa

Der er efterhånden et hav af forskellige udbydere af pakkerejser til mange forskellige storbyer, hvor fodbold er i højsæde. Jeg skal ikke kloge mig på, hvilke koncepter, der er bedst, for det ved jeg faktisk ikke særlig meget om. Derfor vil jeg nøjes med at henvise til siden fodboldrejser, som sammenligner priser på fodboldbilletter og fodboldture til alle de større ligaer i Europa.

Fodboldbilletter til Europa – bestil her (Affiliatelink)

Af Lone Holm. Foto: Lars Holm Jensen. Dette indlæg er sponsoreret og indeholder affiliatelinks. 

Fodboldrejser

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *