Vind bogen 'Små retter – stor smag' af Timm Vladimir

Timm Vladimir

Vind Timm Vladimirs nye bog ‘Små retter – stor smag’

Vi er så heldige, at vi har fået 2 eksemplarer af Timm Vladimirs nye bog ‘Små retter – stor smag’, som først udkommer i starten af oktober. Bogen indeholder 80 små retter med stor smag fra hele verden.

Prøv at droppe den portionsanrettede treretters menu, næste gang du får gæster, og lav i stedet en masse småretter I kan sidde og nyde over tid. Du kan sagtens servere retterne i flere hold, så de kolde kommer først og de varme senere. Det bliver kun mere hyggeligt af, at dine gæster skal række skåle og fade frem og tilbage til hinanden, smage fra den fjerneste skål, snakke smagskombinationer og gå tilbage til deres favoritret”, fortæller Timm Vladimir i forordet.

Timm Vladimir henter inspiration fra Mellemøsten og middelhavsområdet og kombinerer det med danske madtraditioner. Resultatet er et køkken, der tilbyder mange små retter med masser af smag.

Vi udlodder 2 eksemplarer til to heldige vindere. Det eneste du skal gøre for at være med i lodtrækningen om ‘Små retter – stor smag’ af Timm Vladimir til en værdi af 249,95 kroner er at skrive i kommentarfeltet nedenfor, hvem du vil lave lækre småretter til, hvis du er den heldige vinder.

Vi trækker to vindere fredag den 18. september 2015 kl. 22.00, som får besked via mail inden vi offentliggør navnene.

Om Timm Vladimir

Madøret Timm Vladimir har sit eget madprogram, er vært i ‘Den Store Bagedyst’ på DR1 og underviser i madlavning.

Du er selvfølgelig velkommen til at dele konkurrencen med dine venner, men det er ikke en betingelse for at deltage. Pøj pøj – og rigtig god weekend!

Lone & Karen

 

Share Button

24 tanker om “Vind bogen 'Små retter – stor smag' af Timm Vladimir

 1. Efter måneders renovering af lejlighed er jeg endelig ved at være på plads igen, og har et brugtbart køkken. Så glæder mig i det hele taget bare til at kunne lave mad. Til gengæld kunne jeg så invitere de venner der har været så flinke at give varm aftensmad de sidste par måneder :-).

 2. Jamen det er da klart, at jeg vil udsætte både familie og nære venner for små kulinariske smagsbomber. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med Tim’s bog og få fornyet inspiration.

 3. Min 41 års fødselsdag rammer mig i næste måned så jeg vil helt klart invitere 4 af vores bedste vennepar (som vi for første gang har rejst med i år) til en lille around-The-World smagsoplevelse, og så kan vi jo passende tale om hvilke rejsemål vi skal besøge sammen i det kommende år…

 4. Jeg vil øve mig på familien og derefter servere små-retterne når vi har gæster. Ideen om små og flere retter lyder SÅ lækker….

 5. Til min skønne datter som netop er flyttet til Aalborg for at starte uddannelse… hun trænger til at blive forkælet

 6. Gud, hvor jeg dog bare elsker den mand..
  Jeg er helt vildt fan af ham (og hans mad).
  Som studerende er det sjælendt jeg spiser “lækkert” mad. Det bliver hurtigt en rugbrødsmad med makrel eller tun. Derfor er vi så et par piger, der har startet en madklub, så det både bliver hyggeligere og mere lækkert mad man får. Derfor skal de søde piger helt klart nyde godt af den mad, hvis jeg vinder :smiley:

 7. Super lækker konkurrence!
  Jeg kunne godt bruge noget inspiration, eftersom jeg fejrer fødselsdag for familien i oktober, og stadig ikke har en menu på plads 🙂

 8. Jeg afslutter snart min uddannelse, så for at fejre det, vil jeg gerne invitere hele familien til en dejlig aften. Eftersom vi vil blive 24 personer med meget forskellige madvaner,og jeg kun har et lille køkken, ville det være perfekt at kunne servere en masse lækre småretter, så man bare kan smage lige det, man har lyst til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *