5 summer wants

sommerønsker

Køb det her: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 (Dette er affiliate-links)

Det jeg ønsker mig allermest lige nu er, at solen og sommeren vender tilbage! Men vejret er man jo desværre ikke herre over. Til gengæld går jeg og drømmer lidt om at forny min garderobe – og derfor har jeg fundet 5 items, som står på min ønskeliste.

Jeg er faktisk ikke den store kjole-pige, men NU må jeg altså tage mig lidt sammen, for der er så mange fede og lækre kjoler – og så er det jo bare behageligt og dejligt feminint. Du kan selv gå på kjole-jagt HER.

1. Kjole fra Denim & Supply Ralph Lauren. Loosefit med trekvartslange ærmer og elastik i taljen. Snøre i udskæring og læg. Håndvask anbefales. Fremstillet af 55% bomuld og 45% viskose og koster 1.295 kroner.

2. Skuldertaske i ægte læder fra Marc by Marc Jacobs. Justerbar skulderrem. Applikation i læder med logo foran. To større rum som lukkes med lynlås samt en mindre lomme i det ene rum. Den koster 1.895 kroner.

3. Maxikjole fra By Malene Birger. Løs model med afrundet hals samt slids forneden. Fremstillet af 100% silke og koster 2.495 kroner.

4. Frakke fra By Malene Birger. Åben model med lommer foran samt regulerbart taljebælte som medfølger. Regulerbar strop på hvert ærme. Slids nede bagpå. Den koster 4.195 kroner.

5. Solbriller fra Ray Ban med navnet RB 2447. 100% UV-beskyttelse. Original Ray Ban æske, etui og pudseklud medfølger. De koster 1.396 kroner.

Af Lone Holm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *