Rutchebane i Europas største vandland

Masser af sjov i Europas største vandland

Benidorm lidt nord for Alicante i Spanien byder på meget andet end sangria og tapas. Her kan børnefamilier finde masser af forlystelser og parker, som får smilet frem – måske især – på børnenes læber. Min 9-årige datter og jeg besøgte Benidorm for 14 dage siden, hvor vi fik en smagsprøve på Europas største vandland.

Aqualandia Benidorm

Europas største vandland
Vi prøvede zig-zag igen og igen … og så lige en gang til.

Vi så meget frem til at besøge Aqualandia Benidorm, som er Europas største vandland. Og det blev bestemt ikke en skuffelse. 9-årige var vild med zig-zag vandrutchebanen, som vi prøvede igen og igen … og igen. Den var tilpas vild uden at hjertet sad oppe i halsen.

Europas største vandland
Jeg turde ikke prøve Verti-Go, men det kan være, at du gør!

Andre på vores rejseteam gerne ville ud på de vilde vover i vandlandets højeste vandrutchebane ‘Verti-Go‘ på lige knap 30 meter og med en topfart på rundt regnet 100 kilometer i timen. Uanset om man er til de vilde vover eller de mere moderate baner har Aqualandia masser at byde på for hele familien. Og man kan sagtens bruge en hel dag i vandlandet – især i højsæsonen, hvor temperaturen snildt sniger sig op på 38-40 grader.


Læs også: 3 tips til Benidorm for børnefamilier


Det koster omkring 24 Euro at komme ind i vandlandet per person for en dagsbillet, men der er mange kombinationsmuligheder for familier – også hvis man ønsker at kombinere to eller tre parker f.eks. parken ‘Mundomar Benidorm’ eller ‘Terra Mitica Benidorm’. Du kan læse meget mere om priser og kombinationer HER.

Europas største vandland
I ‘Adventureland’ kan både børn og voksne slappe af med lidt roligere forlystelser.

Af Lone Holm. Rejseblokken var inviteret af Visit Benidorm og Den Spanske Stats Turistbureau. Flybilletterne til Alicante var sponsoreret af SAS. Du kan flyve med SAS til Alicante i hele sommersæsonen, men også med deres helt nye rute til Alicante henover jul og nytår. Desuden tilbyder SAS op til 90% børnerabat afhængig af barnets alder. Læs meget mere på SAS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *