Rutchebane i Europas største vandland

Benidorm: 3 tips til ferie med børn i Spanien

Spanien har altid været én af danskernes favorit destinationer – både når det gælder badeferie og storbyferie. Spanien byder nemlig på en bred vifte af gode oplevelser lige fra lækre, hvide sandstrande til smalle, uudforskede gader og fine gastronomiske oplevelser.

Vi har samlet tre tips til dig, der skal booke ferie til Benidorm og hygge med dine børn i Spanien.

Vandland for hele familien

Benidorm lidt nord for Alicante i Spanien byder på meget andet end sangria og tapas. Her kan børnefamilier finde masser af forlystelser og parker, som får smilet frem – måske især – på børnenes læber. Det kan virkelig anbefales at besøge Europas største vandland Aqualandia Benidorm.

Her kan du og familien få utallige timer til at gå på en hed sommerdag. Og hvis du gerne vil ud på de vilde vover, så kan du prøve vandlandets højeste vandrutchebane ‘Verti-Go‘ på lige knap 30 meter og med en topfart på rundt regnet 100 kilometer i timen. Gisp! Uanset om man er til de vilde vover eller de mere moderate baner har Aqualandia masser at byde på for hele familien.

benidorm

Masser af sjov i temaparken Terra Mitica

Temaparken Terra Mitica i Benidorm byder på en hel dags sjov sammen med familien. Her kan du også sagtens få pulsen op i én af de mange rutchebaner og forlystelser, blive underholdt af ét af de mange akrobatiske shows eller køle tæerne ned i de små vandløb. Det anbefales at besøge parken på en dag, hvor temperaturen er moderat.

Oplev dyrene i Terra Natura Zoo

I Terra Natura Zoo kan du opleve en Zoologisk Have med fire temaer lige fra ‘Pangea’ med mystiske giftige dyr, ‘America’ med aber og jaquarer, ‘Asia’ med tigre til ‘Europa’ med hjorte. Her er masser af dyr fra forskellige verdensdele, som giver oplevelser til en spændende dag i dyreriget. Når sulten melder sig er der mulighed for at spise på én af parkens restauranter.

Af Lone Holm


Annonce

Find mere inspiration til årets ferier og rejser på Skandinaviens største feriemesse Ferie for Alle

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *