Gode cafeer i København: Frede & Vester's

Her er 3 gode cafeer i København

Rejseblokken guider dig vej til tre gode cafeer i København, der er værd at kigge nærmere på.

Cafeen Frede & Vester’s på Vesterbrogade i København er enormt hyggelig med en virkelig god service. Kaffebønnerne er leveret af Coffee Collective, hvilket betyder, at kaffen bare er super lækker. Og så er alle mejeriprodukter er økologiske fra Øllingegaard. Cafeen serverer både morgenmad og frokost til relativt billige penge. Du kan for eksempel få en rugbrødssandwich for omkring 30 kroner.

Så leder du efter et sted at slappe af med en hyggelig stemning, så er Frede & Vester’s et godt bud på en af de gode cafeer i København.

Brødflov

Brødflov Konditori på Falkoner Alle på Frederiksberg er stedet, du skal tage hen, hvis du er til lækre kager og godt, rustikt brød. Brødflov åbnede for cirka halvandet år siden bageriet ‘Brødflov’, og er hurtigt blevet stedet, hvor lokale køber deres morgenbrød.

Stedet blev så populært, at drengene bag har valgt at åbne et konditori/cafe på den anden side af gaden, hvor man kan få brød og kager i samme høje kvalitet. De har for eksempel firser-hittet ‘kiksekage’, sandwich og kaffe. Stemningen er hyggelig og betjeningen god.

Bertel H

Bertel H på Falkoner Alle på Frederiksberg finder du måske byens bedste cheesecake. De er i hvert fald kendt for at lave én af de bedste blandt de gode cafeer i København… eller rettere: Frederiksberg. Cafeen udvidede fornyeligt, så den nu kan rumme lidt flere gæster, men der er stadig den samme hyggelige, venlige stemning.

Hvis du er lækkersulten efter kage, så er det her stedet at tage hen. Er du sulten efter lidt mere, serverer de også tapas og forskellige sandwichs.

Læs også

Rejseblokken smager byens bedste burgere

Af Lone Holm

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *