dykkerparadis

3 sublime dykkerparadis, man kan rejse til om vinteren

Drømmer du om at opleve verden under havets overflade? Hvis du allerede er certificeret dykker, så ved du netop, hvordan følelsen under vand bedst kan beskrives. Nogle vil mene, at det er direkte terapeutisk, og mange dykkere verden over er ikke i tvivl. Dykning, er simpelthen noget af det allerfedeste. Hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af at opleve livet under vand gennem dykning, men har en stor interesse for det, så kan det godt betale sig at læse med her. For her får du nemlig et bud på flere skønne dykkerparadis, hvor man tage hen og dykker om vinteren.

Egypten

Denne destination er ret praktisk, da man ikke skal rejse så langt i forhold til dykning i verdensklasse. For Det Røde Hav er nemlig kendt for at have suveræne dykkersteder. Med en forholdsvis kort flyvetid på omkring 5 timer er man allerede fremme. Man kan derfor sagtens hive blot én uge ud af kalenderen, og samtidigt opleve en hel masse både under og over havets overflade i dette fantastiske land. I Egypten kan man blandt andet dykke ved Sharm el Sheik, som også er en kendt turistdestination. Derudover findes der rigtig mange gode dykkersites, som er værd at tjekke op på. Hvis man vil forberede sig godt til sin dykkerferie, så kan du finde inspiration på dykkerguiden.dk. Ved at tage et dykkerkursus før man tager afsted, kan man bare nyde ferien og de dykkerture, man nu måtte tage på.

Filippinerne

Filippinerne er kendt for rigtigt mange ting. Bounty-øer, kultur, vulkaner, mad, jungle og meget mere. Men særligt én ting er relevant her. Nemlig dykning i verdensklasse. Filippinerne dækker over mere end 7.000 øer, og har et subtropisk klima. I forhold til dykkersteder er der også i dette land rigtigt mange muligheder. Et af de allermest kendte dive-spots i Filippinerne er Apo Reef, hvor man kan opleve både hajer og skildpadder blandt andet. Filippinerne er desuden yderst kendt for makrodykning. Denne destination er også ideel at besøge i månederne december til april.

Galapagos, Ecuador

Har du altid drømt om at rejse til denne del af jordkloden, så har du altså noget at glæde dig til, og særligt når det kommer til dykning. For Galapagos øerne er den del af Ecuador, og byder på fantastisk dyreliv både på land, men også til vands. Og netop i forhold til dykning er Galapagos øerne altså i særklasse. Man skal dog være opmærksom på, at dykningen her er for advanced divers. Her finder man altså de store dyr under vandet, samt mere sjældne. Udover dette er der mere en 30 forskellige typer af hajer, skildpadder og så kan man også opleve manta rays. Denne dykkerdestination er endnu en du bør have på must-see-listen, når du er blevet mere erfaren og har dit advanced dykker certifikat.

Disse destinationer er bare et udpluk af nogle af de fantastiske dykkerparadiser som findes. Det er dog vigtigt, at man er opmærksom på indrejse restriktioner og andre vigtige informationer omkring destinationen.

Læs også: De 7 smukkeste steder & blomsterparker, for dig der er vild med blomster

Foto: Unsplash

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *