smukkeste steder i verden

De 7 smukkeste steder & blomsterparker for dig, der er vild med blomster

Smukkeste steder i verden: Der findes rigtig mange flotte steder & blomsterparker i verden. Hvis du gerne vil have en virkelig flot naturoplevelse, så læs med her, hvor vi ser nærmere på de 7 smukkeste steder & blomsterparker.

Hvis du er vild med blomster og smukke naturoplevelser, så kan det være, at du skal ligge vejen forbi ét af disse smukke steder i det nye år. Fælles for alle stederne er, at de er fyldt med flotte og overdådige blomster og skøn natur. Så hvis du er lige så vild med blomster som jeg, så kan du finde inspiration til din næste blomster-rejse her. Jeg har samlet nogle af de smukkeste steder & blomsterparker i verden.

Hitachi Seaside Park i Japan

Smukkeste steder i Verden: Hitachi Seaside Park i Japan er fyldt med overdådige blomster i flere sæsoner. Foto: Pixabay

Hitachi Seaside Park i Japan ligger omkring 2 timers kørsel med offentlig transport fra Tokyo. Parken har egen forlystelsespark med blandt andet et pariserhjul, men stedet er mest kendt for sit overdådige blomsterhav. De mange forskellige blomster blomstrer på forskellige tidspunkter af året. Her kan du se blomsterkalenderen og åbningstider.
Adresse: Hitachi Seaside Park, 〒312-0012 Ibaraki, Hitachinaka, Mawatari, 字大沼605-4, Japan

Keukenhof i Holland

Smukkeste steder i verden: Besøg Keukenhof i Holland og oplev et blomsterhav.
Foto: TangChi Lee/ Unsplash

De står rank og flotte i alverdens farver. Et blomsterhav fyldt med liv og glæde. Blomsterparken Keukenhof nær byen Lisse i Sydholland rummer ikke mindre end cirka 7 millioner blomsterløg, som plantes hvert år i den store blomsterpark. Se videoen herover og få et fint indblik i, hvad der venter dig, hvis du besøger parken. Læs mere om parken Keukenhof.
Adresse: Keukenhof, Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse

Dubai Miracle Garden

Smukkeste steder i verden: I Dubai Miracle Garden kan du opleve mere end 150 millioner blomster og planter. Foto: Ali Raoufian/ Unsplash

I Dubai Miracle Garden finder du mere end 150 millioner blomster og planter. Her kan du opleve meget mere end bare flotte blomster og skulpturer. Parken byder nemlig også på spektakulære shows og underholdning i verdens største blomsterpark. Læs mere om parken Dubai Miracle Garden
Adresse: Dubai Miracle Garden, Al Barsha South 3, Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Provence i Frankrig

Smukkeste steder i verden: Sikke et syn, der møder én. Lavendelmarker har alle dage været et populært rejsemål. Foto: Leónard Cotte, Unsplash

Du har sikkert set masser af billeder fra de smukke lilla marker i Provence i Frankrig. Og det er nok et must see, hvis du er på de kanter. Lavendelmarker blomstre i perioden juni til september. Faktisk findes der en lavendelrute, som du kan læse mere om på Explore France.

Claude Monets hus og have i Frankrig

Maleren Claude Monets hjem og have ligger i Giverny i Normandiet i Frankrig. Monet boede i huset i 43 år og Le Jardin d’eau var hjemstedet for Monets berømte maleri med åkanderne – nymphéas. Ikke nok med at han malede åkanderne, han plantede dem også selv. Han var nemlig også en ferm gartner. Hvis du gerne vil have et hurtigt indblik i, hvordan stedet ser ud – så kan du tage på en virtuel rundvisning.

Læs mere om åbningstider og priser

Château de Versailles i Frankrig

Smukkeste steder i verden: Oplev Château de Versailles i Frankrig. Foto: (C) château de Versailles, Thomas Garnier

Château de Versailles i Frankrig er et berømt og meget smukt slot, som ligger sydvest for Paris i byen Versailles. Ikke nok med, at du kan opleve et overdådigt slot – så kan du også opleve noget af det bedste franske havekunst. Haven blev opført af havearkitekten Andre Le Nôtre i 1660 til 1670. Du kan se blandt andet fontæner, skulpturer og vandbassiner.
Læs mere om slottet og haven.
Adresse: Château de Versailles, Place d’Armes, 78000 Versailles, Frankrig

Anza-Borrego Desert State Park i Californien

Smukkeste steder i verden: Besøg Anza-Borrego Desert State Park i Californien. Foto: Visit California/Blaise

Anza-Borrego Desert State Park er beliggende i Colorado-ørkenen i det sydlige Californien i USA og er den største statspark i Californien. Parken ligger omkring 2 timers kørsel nordøst fra San Diego. Her kan du virkelig opleve storslået natur. Læs mere om Anza-Borrego Desert State Park.
Adresse: 200 Palm Canyon Dr, Borrego Springs, CA 92004, USA

Forsidefoto: Leónard Cotte, Unsplash

Læs også: Hvad kan man lave i vinterferien

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *