Billig skiferie

Hvor kan man tage på billig skiferie i vinteren 2021/22

Nu varer det forhåbentligikke så længe, før vi alle kan komme ud at rejse igen. Og vi har jo haft masser af tid til at drømme og ikke mindst planlægge, hvor vi gerne vil rejse hen. Her skal vi se lidt på, hvor man kan rejse hen på billig skiferie i vinteren 2021/22. Læs med her og lad dig inspirere.

En skiferie er som regel ikke en billig ferie, men hvis du starter med at spare op i god tid og lægger et realistisk budget, så kan de fleste få det til at hænge sammen. Og så kan det selvfølgelig godt betale sig at lave lidt research på de forskellige destinationer, for priserne på skirejser er nemlig meget forskellige.

De populære skidestinationer som Frankrig og Schweiz vil ofte være dyrere end de mindre populære i f.eks. Polen. Norge, Sverige og Italien tilbyder alle en række billige skimuligheder, selvom det også er populære skisportssteder. Du kan læse meget mere på Billig-skiferie.dk eller få flere tips med rejs på skiferie med Thinggaard.

Billige alternativer

Hvis en rejse til et af de populære skisportssteder er helt ude af billedet på grund af priserne, så findes der heldigvis mange skisportssteder, der stadig får gode anmeldelser på trods af, at de ikke er lige så populære. Både skiterræn, liftsystemer, after ski og byerne vurderes fornuftigt, og du kan finde flere positive anmeldelser fra danskere, der har prøvet de forskellige steder.

Særligt Polen og Tjekkiet er undervurderede skisportssteder for dig, der gerne vil ud at stå på ski, men ikke har et stort budget til at betale for stedets popularitet. Oplevelsen her vil desuden være en helt anden, da skisportsstederne er mindre og stemningen derfor også er anderledes.

De kendte steder i Polen inkluderer Karpaterne og Sudeterne, hvor der er perfekte forhold for vintersportsudøvere på alle niveauer.

I Tjekkiet kan du undersøge Krokones-bjergene, hvor de fire største og mest snesikre skisportssteder ligger. Det befinder sig i den nordlige del af Tjekkiet og priserne er helt en anden end dem, du finder hos de populære destinationer.

Læs også: Sommerferie i Norge: 5 skønne insidertips

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *