rejsedestinationer for børnefamilier

4 gode rejsedestinationer for børnefamilier

Når den står på familieferie med børnene, er det ikke helt ligegyldigt, hvor turen går hen. Der kan være stor uenighed om, hvilken rejsedestination, der er bedst, og hvilken, man skal rejse til. Er du i tvivl om, hvor du og din familie skal rejse hen i år? Så klik her, læs med og få en oversigt over 4 gode rejsedestinationer for børnefamilier.

Sommerhygge på Cypern

En af de mest populære ferie-og rejsedestinationer for børnefamilier er Cypern. Her er der garanti for varmt og lækkert sommervejr, som både du og børnene kan dase i. Derudover finder du lækre strande og sjove aktiviteter som eksempelvis en tur på katamaran. Derudover er der rig mulighed for shopping og spisning i et af de lokale shopping centre. Mulighederne er mange på Cypern!

Billedskønne Bali

Ønsker du unik natur og lækker mad? Så er det uden tvivl Bali, du og din familie skal besøge. Her finder du smukke strande, vilde vulkaner, flotte templer og meget mere. I kan eksempelvis på udflugt og opleve traditionel balinesisk dans. Bali er absolut en af de destinationer, du og din familie SKAL opleve.

Gran Canaria, Spanien

Smukke Gran Canaria i Spanien er, ligesom Cypern, en enormt populær rejsedestination for børnefamilien – især hvis man har små børn. For mange er Gran Canaria et kendt og trygt rejsemål, der blandt andet byder på lækre strande, der er oplagt til solbadning, fine cafeer og restauranter og oceaner af shoppemuligheder. Hvis du er en af dem, der blot ønsker en afslappende og rolig ferie med din familie, er Gran Canaria uden i Spanien uden tvivl en oplagt rejsedestination. Her finder du desuden ofte dagligvare, du kender hjemmefra. Det bliver altså ikke meget lettere!

Kreta, Grækenland

Sidst, men bestemt ikke mindst, finder du børnevenlige Kreta i Grækenland. Her finder du blandt andet er rigtigt stort udvalg af familievenlige hoteller, der tilbyder all-inclusive, mange forskellige børnevenlige aktiviteter og familievenlige strande. Derudover er flyveturen til Kreta i Grækenland ganske kort – dette er især en fordel for dig, der har mindre børn, som ikke nødvendigvis kan flyve lang tid ad gangen. Du kan få turen til Kreta relativt billigt. Prisen for en uge for to voksne og et enkelt spædbarn ligger på omkring 9000 kroner – dette er inklusiv fly, hotel og generel transport. Det kan altså sagtens betale sig at rejse mod Kreta i Grækenland, når ferien melder sin ankomst!

Foto: Unsplash / Luca Baini

Læs også: 16 tips til Berlin med børn & teenagere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.