Tips til lufthavne

Få en bedre oplevelse i lufthavnen med disse tips og råd

Start ferien på den allerbedste måde. De fleste af os kender det. Vi kommer for sent ud af døren, haster afsted tl lufthavnen. Stress og jag. Og når man så endelig står i lufthavnen, så kan man ikke finde rundt eller køen er lang. Lufthavne være en hektisk oplevelse og det er en ærgerlig måde at starte sin afslappende ferie på. Heldigvis kan man med disse få tips starte ferien lidt nemmere og problemløs. 

Kom i god tid 

Det kan være svært at vurdere, hvor lang kø, der vil være i lufthavnen. For at undgå unødvendig stress, kan det være en kæmpe fordel at komme i god tid. Når du møder op i god tid, kan du i ro og mag komme igennem security, finde den rigtige gate osv. Det giver dig også mulighed for at kigge på de mange forskellige butikker i lufthavnen og eventuelt få noget at spise, inden du skal flyve. Derudover er det også rart at have tid til at kunne stille spørgsmål, stå i kø og gå på toilettet uden man ender med at skulle løbe hen til gaten for at nå flyet. 

Vælg en lufthavn med ordentlig infrastruktur 

Din lufthavnsoplevelse afhænger især af lufthavnen, som du rejser fra. Nogle lufthavne har ry for at være gode, mens det står anderledes til i andre. En ordentlig lufthavn har et effektivt system, så du hurtigt kan komme gennem check-in, security osv. Flere og flere lufthavne skifter deres systemer, så det er nemmere for dem at holde overblik over afgange, hvilket hjælper dig som passager. Hvis du er interesseret i de systemer, kan du læse meget mere om dem ved, at klikke ind på siden her

Pak en madpakke 

Det tager lang tid at rejse. Hvis du ikke bor tæt på lufthavnen, skal du have styr på transport derhen. Mange vælger at tage toget for at spare parkeringen ved lufthavnen, hvilket øger rejsens tid. Derudover er der tit en masse ventetid i lufthavnen, hvor man skal være tålmodig.

For at undgå unødvendige skænderier kan det være en god ide at have pakket snacks og madpakke hjemmefra. Mange har en tendens til at blive mere utålmodige, hvis de også er sultne. Du kan sagtens pakke et par sandwiches, drikkevarer og snacks, som I kan nyde inden security. Nogle lufthavne lader dig tage din madpakke med gennem security, men du skal være opmærksom på, at du ikke kan have ekstra drikkevarer med. En anden fordel ved madpakken er, at du har muligheden for at spare penge, fordi du ikke skal købe mad i lufthavnen. 

Foto: Unsplash / Marco Lopez

Læs også: Her er verdens største fly for passagere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.