5 gode råd til dig, der skal planlægge en konference om rejser

Er du også træt af, at oplægsholderen kommer for sent til konferencen, middagen er for lang, og frokosten er alt for kort? Hav dette i baghovedet, når du skal planlægge egne konferencer og møder eventuelt om rejser. Tingene går aldrig helt som planlagt, men sætter du som konferenceplanlægger nogle skarpe og klare rammer, kan du undgå en del bump på vejen. Ønsker du flere gode råd? Så læs med herunder, hvor du får 5 gode råd til, når du skal planlægge en succesfuld konference om rejser. Med disse går du ikke galt i byen!

Sæt klare rammer

Når du starter planlægningen af konferencen, er det først og fremmest vigtigt, at du hurtigt for sat nogle klare rammer. Du skal eksempelvis have styr på starttidspunkter, mødetidspunkter og andre praktiske ting. Har du som konferenceplanlægger ikke styr på tiden, kan du heller ikke forvente, at de deltagende har. Udover tid og sted, kan det være en god ide at overveje budget for konferencen. På denne måde får du en helt klar ide om, hvad du kan forvente af arrangement, og hvor mange penge, der må bruges. Skab klare rammer for deltagerne, og du vil med sikkerhed opnå en succesfuld konference.

Lav en skarp prioritering

Udover at du skal skabe nogle klare rammer for arrangementer, skal du som konferenceplanlægger og arrangør lave nogle skarpe prioriteter for konferencen. Dette gælder især, hvis du har et stramt budget, som skal overholdes. Når du skal vælge dine prioriteter, er det først og fremmest vigtigt, at du overvejer, hvad formålet med konferencen er. Er formålet at skabe nye kontakter og indskærpe deltagerne, skal du blandt andet prioritere gode lokaler, gode samtaleemner og generelt gode rammer for deltagerne. Det kan være en udfordring at bringe alle ideer ud i livet med succes, så sæt tre gode mål, som kan blive indfriet på konferencen.

Husk evaluering

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du huske evalueringen af konferencen. Evalueringen kan blandt andet fortælle dig som konferenceplanlægge, hvad du skal forbedre til næste gang, hvad der fungerede ved konferencen, og hvad der absolut ikke fungerede. For at opnå evalueringen, kan du efter konferencen sende de deltagende et spørgeskema om konferencen. Her kan deltagerne frit fortælle, hvilke fordele og ulemper, der var ved konferencen og de mange møder, der blev afholdt. Evalueringen er uden tvivl et af de vigtigste punkter, når du skal planlægge og udføre en succesfuld konference.  

Nu er du klar til at planlægge en succesfuld konference!

Foto: Unsplash

Læs også: Oversigt: 10 museer med gratis adgang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *