Låsesmed indbrudssikring
Godt at vide,  SPONSORERET INDLÆG/REKLAME

5 gode tips til at undgå indbrud i sommerferien

Danmark er desværre ét af de lande i Europa, der er allermest plaget af indbrud. Det skaber utryghed, især når vi tager ud og rejser. Her får du 5 tips til indbrudssikring.

Lad dit hjem se beboeligt ud

Hvis dit hjem er lukket helt ned, så ved tyven, at du er bortrejst. Lad lidt af ungernes legetøj fra sandkassen ligge i haven – og sæt eventuelt en kaffekop på terassebordet, så tyven tror, at du er hjemme.

Træk gardinerne fra

Lad dine gardiner være trukket fra. På den måde ser det ud til, at du er hjemme – men tænk over, hvad tyven kan se udefra gennem dine vinduer. Sørg for at dine værdifulde ting ikke kan ses udefra.

Fjern haveredskaber og stiger

Når du skal sikre dit hjem, så skal du tænke som en tyv. Fjern stiger, så tyven ikke kan klatre op og ind ad vinduer. Fjern haveredskaber, så tyven ikke kan slå vinduer ind eller brække døre op.

Luk dørene & brug lys

Luk dørene inde i dit hus, så kan tyven ikke så nemt kan se om der er nogle i rummet ved siden af eller få installeret en alarm. Du kan blandt andet få masser af tips og hjælp hos Låsesmed fra København Bagger Låse & Alarm A/S. Det er også en god ide, at have automatiske tænd- og sluk-ure, som i løbet af dagen tænder og slukker for forskellige lys. Du kan også installere en lampe uden for, der tænder ved bevægelse. Det kan nemlig have en afskrækkende effekt på tyven.

Fortæl dine naboer, at du rejser

Det er en god ide at gemme dine mest værdifulde ting. Brug eventuelt en boks eller gem dine værdier kreativt rundt omkring i dit hjem. Det er også en rigtig god ide at fortælle dine naboer, at du rejser på ferie, så de eventuelt kan holde øje med dit hjem og tømme postkassen, mens du er væk. Her kan du få flere råd mod indbrud

Kilde: Stopindbrud. Foto: Pixabay


Læs også

Praktisk pakkeliste til turen

Fede True Crime podcasts til din ferie

Share Button
Rejseblokken

Rejseblokken er en rejse- og livsstilsblog, der er skrevet af journalist Lone Holm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *