Billige afbudsrejser
Godt at vide,  SPONSORERET INDLÆG/REKLAME

Få meget ferie for pengene med en afbudsrejse

Lyst til strand eller storby, men ser budgettet knapt så lyst ud? Så kan en afbudsrejse være en mulighed.

Sommeren står for døren, og med den kommer ferieplaner og ren afslapning. Men budgettet kan nemt blive en hæmsko, særligt for studerende eller andre, der ikke har den største mulighed for at spare det helt store op til trope, pool, shopping eller storbyferie! Det findes der heldigvis råd for, for det gælder blot om at vælge en billig feriedestination og ikke mindst at slå til i sidste øjeblik med en afbudsrejse.

Der er et væld af billige destinationer i og omkring Europa, hvor lækker mad og drikke ikke koster alverden, ligesom du ikke skal have den store pengepung frem for at nyde en uges strandferie eller at se byens seværdigheder.

Vær klar – og spar!

Afbudrejser er den nemmeste og billigste måde at komme på ferie på – uanset om du vil nyde godt af en god pris på et lækkert strandhotel og all inclusive eller at du vil bo centralt og med stil i én af Europas storbyer. Du kan nemlig både finde klassisk charterafslapning ved hjælp af de billige afbudsrejser, ligesom du finder afbudsrejser til Paris, Rom, London eller en helt tredje af Europas skønne hovedstæder.

Det eneste det kræver er sådan set, at du er lidt fleksibel med afrejsedato, da en afbudsrejse logisk nok er noget, der kræver en beslutning med dags varsel. Til gengæld kan du spare tusindvis af kroner – så lidt fleksibilitet er bestemt det værd! Hvis du har et par ugers sammenhængende ferie, er det derfor oplagt, at du forsøger at få en afbudsrejse i starten af din ferieperiode, da du så kan planlægge andre hjemlige ferieplaner til sidst.

Kombinér din afbudsrejse med et billigt feriested og unikke ferieoplevelser

Du kan få endnu mere ud af dit feriebudget, hvis du går efter en destination, der er billig. Oversete perler inden for Europas hovedstæder er Krakow i Polen, Bukarest i Rumænien og Budapest i Ungarn. Her finder du kulturhistoriske seværdigheder, lækre restauranter og wellness for billige penge, ligesom du har unikke og billige shoppingmuligheder i byernes secondhand butikker og spændende, lokale loppemarkeder.

Vender vi blikket længere sydpå mod varme og strand, så byder Egypten og Tyrkiet på et væld af ekstraordinært billige rejsedestinationer – ligesom du kan nyde godt af, at mange afbudsrejser tilbydes til netop disse lande. Landenes lange kystlinier byder på nogle af de lækreste strande, og har du brug for lidt action, kan du f.eks. dykke eller stå på vandski for næsten ingen penge. Du kan også leje bil til en langt billigere pris end i Nordeuropa, så du kan få helt unikke muligheder for at udforske områder med bjerge, ørken og andre vilde landskaber.

Læs også

Benidorm: 3 tips til ferie med børn i Spanien

Masser af sjov i Europas største vandland

Share Button
Rejseblokken

Rejseblokken er en rejse- og livsstilsblog, der er skrevet af journalist Lone Holm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *