Havetrampolin til nedgravning

Få feriens sjove aktiviteter hjem i haven

Spring ind i sommerferien med havetrampolin

På ferien er der et væld af sjove aktiviteter, som børnene kaster sig vildt over – på feriestederne er der altid tilbud om sjove og anderledes legepladser og enorme legeland, som man ikke altid finder lige om hjørnet herhjemme. Har I planer om at holde ferien hjemme og nyde de lange varme sommerdage, kan det derfor være en skøn løsning at hente de sjove aktiviteter hjem og anskaffe sig lidt ny underholdning for børn og voksne til sommerhaven!

En firkantet havetrampolin er praktisk og sikker

Særligt har de høje runde havetrampoliner med sikkerhedsnet været populære de seneste par år, men det kan også være en udfordring at få plads til dem i mindre haver. Derfor kan en firkantet trampolin til nedgravning være en oplagt anskaffelse: Den er mere praktisk og langt mere sikker for de mindre spirrevipper at bruge, og den fylder slet ikke i haven, som en fritstående rund havetrampolin gør.

Det skal også fremhæves, at der ved en rektangulær model ofte er mere fjederkraft og bedre plads, når man vil til at øve mere komplicerede spring og saltomortaler.

Udover timevis af sjov med spring og tricks, kan I også bruge havetrampolinen til ren afslapning og solbad – endda til en hyggelig udendørs sovepose-aften med kakao, røverhistorier og udsigt til stjerneskud! I slipper desuden for hele tiden at flytte rundt på en stor trampolin-konstruktion, når græsset skal slås, eller I skal bruge haven til stor fest.

Hvilke praktiske ting, skal man sørge for ved en nedgravningstrampolin?

Du kan sagtens selv grave trampolinen ned på det udvalgte sted i haven, da du kun skal bruge et hul på cirka en halv meter ved de fleste modeller. Der findes mange forskellige udgaver af den populære nedgravningstrampolin, og de kommer i forskellige mål, der passer til haver af enhver størrelse.

Vedligeholdelsen af havetrampolinen er nem og overskuelig – i efteråret og om vinteren overdækker i den blot med den medfølgende solide og diskrete presenning og giver ellers fjedrene en hurtig omgang cykelolie, så de er klar til saltomortaler og spring om foråret.

Der er både firkantede og runde modeller til nedgravning, så det er også nemt at vælge en god model til lige præcis jeres have og behov. Grundlæggende er en firkantet trampolin til  nedgravning at foretrække, hvis I hopper sammen og hvis der for alvor skal være plads og kraft til høje spring og saltomortaler.

Hvis I har mindre børn er sikkerheden desuden i top, når det kommer til nedgravningstrampoliner, da der er kortere ned til jorden og desuden en meget velpolstret og solid ramme hele vejen rundt om trampolin nettet. Der findes også sikkerhedsnet, som I kan sætte op, hvis der er stor aldersforskel på børnene eller hoppe niveauet har tendens til at blive lidt vild!


Læs også

Rejse med børn: Praktisk pakkeliste til turen

6 gode (og børnevenlige) strande i Nordjylland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *