dødsfald på ferien

Få hjælp hvis ferien ender brat og ulykkeligt

Langt de fleste ferier er gode og skønne oplevelser. Men nogle gange ender ferien brat og pludseligt med et tragisk dødsfald på ferien eller derhjemme. Det kan være ekstra svært at stå i et fremmed land, hvor man ikke kender reglerne og heller ikke ved, hvor man skal søge hjælp. Der er heldigvis hjælp at hente hos Begravelsesguiden. 

Hvis det værst tænkelige skulle ske, mens du er på ferie, så kan det være ekstra svært at håndtere situationen. Både fordi du måske står i et fremmed land og skal hurtigt hjem – eller fordi ulykken er sket, mens du er på ferie. Dødsfald i familien eller blandt venner er hårdt nok i sig selv. Der er mange praktiske ting, man som pårørende skal tage højde for. Det kan være alt lige fra juridiske dokumenter til selve begravelsen i kirken. Alt dette kan være rigtig svært at håndtere, når man samtidig er i sorg.

Skabt for at give bedre vilkår for pårørende

Det kender de alt til hos begravelsesguiden.dk. Den blev nemlig stiftet på baggrund af en ulykkelig og dårlig oplevelse hos en bedemand, da stifterens bror skulle begraves. På baggrund af den dårlig oplevelse blev Begravelsesguiden oprettet i 2012 med det formål at skabe bedre vilkår for pårørende, når de skal vælge en bedemand. Familien oplevede nemlig selv, hvor uigennemskuelige priserne og servicen kan være fra bedemand til bedemand. Derfor har de samlet en masse gode råd til, hvordan man får den bedste hjælp i den sårbare situation.

Guide til begravelseshjælp

Hos Begravelsesguiden kan du finde en hel guide til begravelse, som tager dig i hånden og guider dig trygt og sikkert igennem alle de punkter, som er nødvendige ved en begravelse. Du kan også altid ringe til dem og få råd og vejledning om, hvad du skal gøre i din helt særlige situation. Især hvis du står i udlandet kan der være særlige regler, der gør sig gældende og som kan være rart at få hjælp til at håndtere med en dansk rådgiver ved hånden. I guiden kan du finde hjælp til både selve begravelsen, de juridiske aspekter og til at finde den rette bedemand. Det er nemlig rigtig vigtigt, at du finder den rette bedemand, som kan hjælpe dig og familien trygt igennem den ulykkelige situation.

Kontakt også dit forsikringsselskab

Hvis du er på ferie i udlandet og har brug for hjælp til at håndtere et dødsfald, så skal du også kontakte dit forsikringsselskab, som også kan guide dig til, hvad der skal gøres med hensyn til hjemrejse. Derfor er det også vigtigt, at du altid har en rejseforsikring, når du rejser ud i verden.

Forsidefoto: Rachel Cook/Unsplash

Læs også: De 7 smukkeste steder i verden for dig, der er vild med blomster

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *