Udsigt Tyrkiet

Tyrkiet: Vores dejlige familieferie i Side

Vi var fire familiemedlemmer af sted til Side, vores første gang i Tyrkiet. Hotellet, vi boede på, var Side Star Elegance, som er et 5 stjernet hotel og resort. Vi kan klart anbefale deres All Inclusive ordning, og der er 4 restauranter, 5 barer, 1 stor swimmingpool med 2 rutsjebaner, babybassin samt 2 minutters gang til stranden. Restauranterne og barerne åbnede tidligt og lukkede sent, men skulle man alligevel gå hen og blive tørstig, var der gratis minibar på værelset, som blev fyldt op hver dag.

Hver dag var der underholdning ved poolen, hvor de ansatte arrangerede lege for både børn og voksne. Endvidere var der hver aften liveshow, først et mini-disko for de helt små, og så et show for alle aldre.

Underholdningen på hotellet, som hedder ‘The Animation Team’ var utrolig behjælpelige og en fornøjelse at snakke med. Deres humør var altid højt, og de kunne altid skabe en fest. Deres arbejdsdag startede kl. 9 og sluttede kl. 23, så stor respekt til dem, som var med til at gøre vores familieferie i Side så skøn.

 

Delfinshow på familieferie i Side
Den bedste oplevelse!

Den bedste oplevelse

– Vi tog en guidet tur til søløve- og delfinshow i Seaalanya i Alanya. Det kostede lidt over 100 Euro per mand. Dette inkluderede kørsel fra hotel, søløve/delfinshow (ca. én times varighed) og svømme med delfiner og kørsel hjem til hotel.

At svømme med delfiner var en utrolig stor oplevelse. Til trods for vi faktisk alle var lidt bange. Sådan et dyr er lige pludselig ret stort, når man pludselig skal i bassin med dem! Men på trods af størrelsen, forsvandt frygten lige så snart, vi var i vandet med vores delfin Maya (som iøvrigt var en han delfin).

Manavgat floden er bestemt et besøg værd!
Vandfaldet og omgivelserne er utrolig smukke, og så kan man lige få det kolde gys og dyppe fusserne i det 2 grader kolde vand.

 

Manavgat
Manavgat floden er også et besøg værd.

Den værste oplevelse

– På vores hotel var de ansatte ret dårlige til at tale engelsk. På tysk gik det til tider bedre, men det hjalp desværre ikke os meget.
I Side by var de indfødtes engelskkundskaber dog en del bedre. Overalt i Side og omegn er der mange katte. Dette var dog kun en fornøjelse for mig.

Den bedste udsigt

– Vi spiste morgenmad på hotellet hver dag, og det trak gerne ud, da udsigten ud over havet var helt fantastisk. Til venstre så vi Alanya og til højre så vi Antalya. En familieferie i Side kan bestemt anbefales.

Læs også

Guide: Gode spisesteder i Alanya

Her er den bedste brunch i Alanya

Lækkersulten i Alanya? Se vores guide

6 grunde til at tage til Alanya i lavsæsonen

Af Kira Lund Oldenborg. Foto: Private billeder

 

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.