Foto Hotel Gänsleit

Anbefaling: Charmerende familiehotel i Østrig

I den lille by Söll ligger Hotel Gänsleit. Det er et hyggeligt og charmerende familiehotel i Østrig, hvor ejerne Steve og Rosi byder én velkommen, når man ankommer. Parret bor selv i en tilbygning til hotellet sammen med deres to sønner. Det gør hotellet meget familiært og hyggeligt, fordi man ikke bare bydes velkommen som turister eller kunder, men som gæster af huset.

Det mærker man især ved spisetiderne, hvor familien også privat spiser i restauranten sammen med alle gæsterne. Da det er Rosi, som er kok, der laver alt maden sammen med den ene af sønnerne og hendes egen mor, får retterne også et islæt af god og traditionel hjemmelavet mad.

Hotel Gänsleit, udsigt fra det dejlige familiehotel i Østrig

Hver aften lige inden middagen serveres, kommer Rosi ind i restauranten iført sit kokketøj, og byder gæsterne velkommen, spørger om vi har haft en god dag for til sidst at sige velbekomme. Restauranten har også en børnemenu, som min datter benyttede sig flittigt af. Hun blev også tilbudt ‘special’ – et børnebestik. Der var legetøj på hendes tallerken, når maden ankom, og hun havde altid en særlig serviet på sin plads. Vi sad alle dage ved det samme faste bord.

Fantastisk udsigt til bjergene

Hotellet har 30 værelser af udmærket kvalitet. Det værelse vi fik havde en dobbeltseng, skrivebord, tv, garderobe, sengebord, eget bad og toilet med føntørre og sæbe i badet. Men vigtigst af alt havde værelset udgang til balkonen, hvor der var den mest fantastiske udsigt til bjergene og den lokale kirke i Söll. I øvrigt har Hotel Gänsleit vundet Tripadvisors ‘Travellers Choice 2013’ award i kategorien B&B and Inns i Østrig og i år har hotellet fået ‘TripAdvisor Certificate of Excellence 2014’.

Salat Gänsleit

På den modsatte side af vejen ligger hotellets legeplads for børn med en stor trampolin, som min datter var helt vild med, en rutsjebane, cykler og gynger på en dejlig stor grøn græsplæne. I samme område har Rosi sin egen lille køkkenhave med salat og urter, som hun glædeligt fortæller, at vi skal have at spise til aften.

Begge værter var enormt hjertelige og søde. Min datter var især begejstret for, at Steve stak hovedet ud og råbte; “Vis nogle tricks …” til hende hver gang, hun hoppede på trampolinen. Og det gjorde hun gerne! Alt i alt et familiehotel i Østrig som varmt kan anbefales.

Du kan læse meget mere om priser, værelser og faciliteter på Hotel Gänsleit.

Af Lone Holm. Rejseblokken var inviteret af The board of tourism Wilder Kaiser (Ellmau-Going-Scheffau-Söll), SkiWelt Marketing Department og Tirol tourist board.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *