Hotel i Hamborg

Find billigt hotel i Hamborg: Tips til weekendtur

Hamborg er en spændende by med masser af sjove og kulturelle oplevelser. Hamborg er Tysklands anden største by og ligger i top 10 over de største byer i Europa. Det er en storby, hvor der er masser af liv og spændende aktiviteter.

Når du skal overnatte i Hamborg og gerne vil finde et godt hotel i centrum, der ikke koster en formue, så kan du med fordel søg billigt hotel i hamborg centrum med Momondo. Her kan du også sammenligne priserne på de forskellige hoteller. Hamborg kan tilbyde lidt af hvert. Så hvad enten du er på tur med vennerne, veninderne eller kæresten, så byder Hamborg på mange forskellige attraktioner. Her får du et lille udvalg af aktiviteter, som du kan opleve i Hamborg. 

Fodbold og fadøl

Hvis du går op i fodbold og især fodbold i Bundesligaen, så er Hamborg et perfekt sted at besøge. Hamborg byder på flere fodboldhold, men de to mest populære er Hamburger SV og St. Pauli. Fodbold har generelt en helt særlig betydning i Tyskland. Faktisk er tyskerne så vilde med fodbold, at de har det største tilskuergennemsnit i Europa. Så du kan roligt regne med, at der altid er mange mennesker, der hver weekend hepper på netop deres yndlingshold på ét af de mange stadions i Tyskland. Så hvis du også er tosset med fodbold, så er Hamborg – og Tysklands særlige fodboldkultur – helt sikkert en oplevelse værd.

Hamborg byder også på ét af de flotteste stadions – Volkparkstadion – hvor der kan være næsten 60.000 tilskuere til kampene i Bundesligaen. Til de internationale kampe kan der dog kun være lidt over 50.000 tilskuere, da der er pladser, som ikke må benyttes under de internationale kampe. Så det er værd at booke hotel i Hamborg, så du kan komme ned og opleve den unikke fodboldstemning, som kun tyskerne kan lave den. 

Picnic i botanisk have

Hvis du og din kæreste ikke vil bruge hele weekenden på at se fodbold, men også gerne vil på et romantisk weekendophold i Hamborg, så kan I tage et smut i den botaniske have Planten un Blomen. Her kan I gå en hyggelig tur eller tage på en lille romantisk picnic, hvis vejret tillader det. Parken er også populær blandt byens indbyggere, så det summer af liv. I sommerhalvåret byder parken også på koncerter og underholdning til de besøgende. 

Læs også: Rejseblokkens store guide til familieferie i Hamborg

Fest og farver i nattelivet

Hvis du derimod er afsted med vennerne eller veninderne, og du gerne vil ud og opleve nattelivet i Hamborg, så går det ikke stille for sig. Hamborg er nemlig kendt for sin Reeperbahn-gade, hvor der ligger masser natklubber og diskoteker. Gaden er næsten en kilometer lang, så der er lagt op til en lang aften med masser af fest og farver.

Reeperbahn er berygtet for sin vildskab. Det er en gade med masser af gang i den. Og når I har festet nok, så er det en god idé, at have en hotelværelse klar, så I kan overnatte trygt og godt i den tyske storby. 

Foto: Pixabay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *