Fodboldrejser

Fodboldrejser: Groundhopping på budget

Det kan virke umuligt at lave groundhopping på en fodboldrejse uden at bruge store summer, men det er faktisk meget realistisk, hvis det er godt planlagt. Gennem årene har fodboldrejser.dk planlagt tusindvis af fodboldrejser til kampe i hele Europa og har lært et trick eller to til at gøre det mere overkommeligt. Få deres bedste tips til at planlægge en fodboldrejse på budget og samtidig besøge forskellige stadions.

Lav et realistisk budget

Først og fremmest er det vigtigt, at du finder dit maksimale budget, som du er villig til at bruge på fodboldrejser. Når du har gjort det, er det vigtigt, at du søger efter kampe, der er tilgængelige inden for dit prisbudget.

Det kan være, at det måske ikke er muligt at se Real Madrid vs Barcelona, fordi dit budget er for lavt. Men på den anden side, så kan det være tilstrækkeligt at se Barcelona mod et mindre hold. Og derefter endda tage ud og se et hold som Valencia eller Sevilla mod andre mindre gode hold.

Når du laver groundhopping på et budget, er det derfor vigtigt at være realistisk. Både med hensyn til den type kamp og modstander, du forventer at se, for at kunne besøge flere stadions.

Vælg en passende tidsramme  

Hvis du vil have den billigste rejse, skal du begrænse antallet af rejsedage. Husk, at jo længere tid du tilbringer på din destination, jo dyrere bliver rejsen. Fodboldrejser.dk har erfaring med, at folk besøger seks fodboldkampe på 48 timer: Så tro på det – meget er muligt!

Selv om du ikke skal skynde dig, og du skal huske, at nyde din groundhopping-oplevelse, er det vigtigt at være opmærksom på, at når antallet af dage øges, vil det også afspejle sig i dine udgifter. Det gælder især med hensyn til overnatningsudgifter.

Destinationen vil påvirke prisen

Groundhopping på budget er muligt. Få tipsene her

Selv om det er rart at være fri og fleksibel i valget af destination for at foretage groundhopping, vil det land, du vælger at rejse til, have stor indflydelse på de finansielle omkostninger.

Hvis du vælger at tage ud og se Premier League-hold som Liverpool og Manchester United vil det være ekstremt dyrt. Eller hvis du vælger at tage ud og se Dortmund mod Bayern, mens man står på den gule mur. Selv om disse oplevelser med rette er efterspurgte, er det vigtigt at prioritere, hvad der er vigtigt for dig.

Rejser for at se spanske hold som Barcelona og Sevilla eller italienske hold som Napoli og Inter Milan vil være meget billigere. Det giver dig dermed mulighed for at besøge flere stadions inden for dit budget. Udover dette, vil prisen på indkvartering og udgifter i Sydeuropa ofte være mindre, så det er vigtigt at vide, hvad du vil have ud af din fodboldrejse, før du planlægger den.

Fotos: Pixabay

Læs også: 3 ting, du kan lave på en mellemlanding i Wien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *