Tre genveje til drømmerejsen

Tre alternative genveje til drømmerejsen

Langt de fleste af os sparer hver måned lidt op, så vi har til den årlige sommerferie sydpå – og måske også en vinterferie under varmere himmelstrøg. Men findes der ikke nemmere måder at komme på ferie på end noget så usexet som opsparing? Måske.

Her får du tre alternative tips til at få finansieret rejsen på, så du ikke kommer til at lide af lommesmerter. Det kræver dog stadig en indsats af dig og garanterer ingen succes.

Forhandl dig til mere ferie – og brug pengene på rejsen

Hvis du har modet og stillingen til det, kan du slå i bordet hos chefen og forhandle dig til en ekstra uges ferie. Skal du holde en uges egenbetalt ferie, kan du med en månedsløn på 30.000 kr. hurtigt vinke farvel til 7.500 kr. i den måned, hvor du afholder feriedagene.

Det giver dig altså ikke ekstra kontanter på kontoen, men til gengæld giver det et råderum, der sagtens kan sende dig og rejseledsager en tur til Kreta eller Mallorca i en uge.

Tre genveje til drømmerejsen

Deltag i konkurrencer

Nogen elsker det, andre hader det. Konkurrencer, konkurrencer, konkurrencer. De kører i et væk på Facebook, i supermarkeder, hos bookmakere og mange andre steder. Butikker og webshops ved, at vi er vilde med at rejse – allerhelst til eksotiske destinationer med svajende palmer, varmt vand og masser af solskin.

Har du ikke noget mod at købe et bestemt produkt, dele dine informationer med et firma på Facebook eller spille på en fodboldkamp hos bookmaker, kan du med andre ord samle rigtigt mange lodder op i forskellige konkurrencer.

Det kræver ikke rigtigt noget af dig, men du betaler altså med dine informationer, så disse virksomheder senere kan kontakte dig – eller promovere deres produkt overfor dig.

Til gengæld er konkurrenceudbyderne heller ikke nærige med præmier. Det er mere reglen end undtagelsen, at der er rejser til eksempelvis Maldiverne og Thailand på højkant, ligesom LeoVegas Danmark udloddede fire skiferier a 100.000 kr. hver tilbage i vinters.

Hold øje med rabatter og rejs uden for sæson

Er du i bund og grund bare mere til at spare lidt op hver måned. Så kan du med fordel klemme ekstra ud af budgettet ved at:

  • Rejse uden for skolernes ferier.
  • Holde øje med sider som Secret Escapes og sætte alarmer op på flybilletter hos f.eks. Momondo.
  • Du kan også med fordel benytte boligbytte, så du låner en bolig i udlandet i bytte for dit eget hus eller lejlighed.

Tre genveje til drømmerejsen

Fotos: Pixabay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *