Giver det mening at kombinere en Botox behandling med en rejse?

Behandling med Botox er ikke kun populær herhjemme. Den har også fået stor succes i udlandet. Det kan være, du selv har overvejet at få en kosmetisk behandling i udlandet, men gerne vil vide, hvor forskellene på de to behandlinger ligger. Læs med her og få lidt større indblik i, hvad fordele og ulemperne er.

Før i tiden brugte man udelukkende Botox til medicinske behandlinger. Formålet var at anvende det til patienter med spastiske lammelser. Årsagen til det skyldes, at Botox er et effektivt stof, der er i stand til at afhjælpe spasmer. Først i 1980’erne opdagede man, at Botox også kunne anvendes i forbindelse med kosmetiske indgreb. Botox behandling er derfor velkendt i både den medicinske, men også kosmetiske verden.

Når du får indsprøjtet Botox i en ansigtsmuskel med en tynd nål, vil stoffet gå ind og blokere for det signalstof, som nerverne bruger til at sende meldinger rundt til resten af musklerne. Det resulterer i, at musklerne ikke længere kan trække sig sammen, hvilket går ind og udglatter huden.

Det er årsagen til, at Botox især er ideelt som rynkebehandling, men Botox anvendes også til andet end rynker. Ud over Botox til bekymringsrynker kan du blandt andet også få Botox til øjenbryn, Botox til øjne og Botox til pande.

Botox behandling i København

Bor du i København og omegn, kan du finde flere forskellige kosmetiske klinikker. Inden du beslutter, om du har lyst til at kaste dig ud i en Botox-behandling, har du mulighed for at kontakte en klinik og få en gratis og uforpligtende konsultation.

Her vil personalet fortælle dig meget mere om, hvad du kan forvente, og hvilken behandling der vil være mest ideel for dig. Du får desuden klarhed over priser på Botox-behandlinger, hvad du skal være opmærksom på og hvad det indebære at få en kosmetisk behandling. Efter du har været til konsultation, har du som regel en betænkningstid på cirka 48 timer.

Botox i udlandet

Nogle vælger at tage til udlandet og få lavet Botox-behandlinger. I den forbindelse kombinere mange behandlingen med en rejse, så de også får en oplevelse ud af turen. Mange steder kan du finde kosmetiske klinikker i udlandet, som netop har specialiseret sig i skønhedsbehandlinger.

Der kan være flere ulemper ved at få foretaget kosmetiske behandlinger i udlandet. Det er nemlig langt fra sikkert, at personalet taler engelsk. Der kan også være produkter, som er godkendt i de enkelte lande, men som ikke er godkendt i Danmark. Og vi har tillige set eksempler på kosmetiske behandlinger, der er udført i udlandet, som er gået grueligt galt. Du skal derfor researche grundigt på de forskellige klinikker i udlandet og være ekstra opmærksom på, hvilke regler der gælder, hvis du får foretaget behandlinger i udlandet. Det sikreste valg vil selvfølgelig være at få foretaget behandlingen i Danmark, hvor personalet taler dansk og bruger godkendte produkter – så er du sikker på at være fuldt oplyst, inden du foretager dit valg om en kosmetisk behandling.

Forsidefoto: Unsplash

Læs også: Staycation: Ta’ på strandhotel i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *