Staycation: Ta’ på strandhotel og bliv forkælet ud over det sædvanlige

Staycation har længe været et buzz-word – og er blevet endnu mere et hit det seneste år. Og det er der ikke noget at sige til. Der er nemlig masser af skønne steder i Danmark, som bare venter på et besøg. Hvis du leder efter et sted, som byder på stilhed og ro – og giver dig en unik ferie og spa-oplevelse, så kan det være, at du skal ta’ på strandhotel i Nordsjælland.

På Marienlyst Strandhotel kan du nemlig nyde et unikt ferieparadis. Her kommer du hurtigt ned i gear og mærker, hvordan feriestemningen breder sig i kroppen. Hotellet ligger ned til vandet, hvor du snildt kan nyde udsigten til Øresund – og det historiske og smukke Kronborg.

Årets bedste spa to år i træk

Marienlyst Strandhotels Spa er blevet kåret som ‘Årets Bedste Spa’ to år i træk af Danish Beauty Awards. I spaen kan du blandt andet opleve hotellets signaturbehandling: Kobberspaen og nyde infinity-poolen helt ned til vandet – og så er der også mulighed for saunagus på stranden. Hvis du er til lidt mere aktive dage, så har hotellet også opført den første hav-svømmebane, som du kan benytte på egen hånd, og der er ligeledes rig mulighed for at låne en kajak, SUP eller f.eks. petanque. En ting er helt sikkert: Du kommer ikke til at kede dig!

Hotellet byder på tre restauranter, hvor du og familien kan nyde gastronomiske retter med blandt andet frisk fisk fra havet og lokaldyrkede grøntsager. I hotellets lounge kan I hænge ud til de sene nattetimer. Og nyde udsigten over vandet med en delikat cocktail eller skøn vin fra hotellets nye vinbar – alt i mens I lytter til tonerne fra DJ´en på terrassen. Det emmer altså af sommerferie-stemning.
Læs meget mere om det skønne strandhotel og priser på Marienlyst.

Kilde: Marienlyst Strandhotel. Forsidefoto: Marienlyst Strandhotel

Læs også: Cold Hawaii: Oplev Europas bedste surfspots i Nordjylland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *