Tips til billige & gratis oplevelser i Berlin

Du kan sagtens få masser af billige og gratis oplevelser i Berlin.

Hvis du gerne vil et smut til Berlin, men gerne vil spare på rejseudgifterne, så kan det være en god ide, at overnatte på et hostel. Det behøver nemlig ikke være en støvet oplevelse – eller uh, på sovesal med en masse mennesker, som du ikke kender. Hostels kan sagtens være skønne og moderne. Jeg kan anbefale a&o Berlin Hauptbahnhof, som ligger centralt og i gåafstand fra, som navnet antyder: Berlin Hauptbahnhof.

Moderne værelser på a&o Berlin Hauptbahnhof
Jeg er ret vild med denne opbevaringsløsning!
Sløve morgener med god tid

Her får du nemlig nyrenoverede værelser lige fra doubleroom, familieværelser eller otte personers rum i samme fine og moderne stil. Der er også lounge i stueetagen, gratis WIFI, tagterrasse med bar, morgenmadsbuffet, cykeludlejning, 24-timers service, gæstekøkken og hjælpsomt personale. Det eneste du skal huske er at bestille en blæser, hvis vejret er varmt.

Priser & rabat

Børn under 18 år er gratis, når de sover i samme rum som forældre. Værelsesprisen er nemlig betinget af antallet af rejsende forældre. Rejsende, som har et Interrail-pas får 10 % på dagens pris – og til alle andre kan det også betale sig, at like a&o hostels på Facebook – det afføder 5 % rabat på dagens pris. Du kan læse meget mere om a&o hostels priser på a&ohostels.com

Gør brug af de gratis oplevelser i Berlin

Når du har fået indlogeret dig, så kan du sagtens gå op til Berlin Haupbahnhof, som er et godt udgangspunkt, når du vil rundt i byen. Du kan købe en dagsbillet, som gælder til både U-Bahn, S-Bahn, Tram og bus. Den koster 7 Euro, og det er godt givet ud, hvis du har mange ting på din bucketlist. Vi tog både en tur til Alexzander Platz, Kurfürstendamm og Hackescher Markt på vores første dag og genså nogle af de steder, vi så sidst og snusede byen ind.

Du kan ganske gratis se TV-Tårnet fra gaden. Det er stadig et spektakulært syn, selvom du ikke tager den høje tur op i selve tårnet. Det er også gratis at besøge Berlins mange grønne parker, gå langs floden eller se populære Brandenburger Tor. Hvis du er vild med street art, så er det et besøg værd at kigge forbi East Side Galleri, hvor du kan beundre billeder, som mange internationale kunstnere har skabt i glæde over murens fald i 1989.


Læs også: 14 gode tips til Berlin med børn


Sørg for at have noget vand med tasken, når du bevæger dig rundt i byen. Det bliver hurtigt varmt i U-Bahnen.
TV-Tårnet set fra gaden

Kom billigt til Berlin

Du kan komme forholdsvist billigt til Berlin med både bus og tog. Hvis du booker i god tid, så kan du finde billigbilletter både hos Flixbus og hos DB.

Doubleroom på a&o Berlin Hauptbahnhof er sponsoreret samt dagsbillet til offentlig transport i Berlin.

Hyggelig lounge i stueetagen på a&o Berlin Hauptbahnhof
Her kan børnene slå sig løs, mens du tjekker ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *