Billigt hotel i København

Tips til billige & gratis oplevelser i København

Du kan sagtens opleve København på budget og få masser af skønne oplevelser. Her får du masser af gode tips lige fra billigt hotel i København til seightseeing på budget og gratis kulturelle tilbud på byens skønne museer.

Bo på billigt hotel i København

Hvis du gerne vil suge til dig af byens gratis oplevelser, så kan det også være en god idé at finde et billigt og godt hotel i København, som både er til at betale og som ligger i god afstand til byens mange kulturelle tilbud og lufthavnen. Det er i hvert fald et godt udgangspunkt, når du tager ud og oplever byen på budget.

Seightseeing på budget

Du kan sagtens tage Havnebussen i stedet for én af de dyre seightseeingsbåde. Det koster nemlig kun en helt almindelig busbillet at tage Havnebussen fra den ene ende af havnen til den anden. Undervejs kan du se blandt andet Operaen, Skuespilhuset og Islands Brygge.

Læs også: Oplev København fra vandsiden

Museer med gratis adgang

Det er sjovt at gå på museum, for du kan lære en masse nyt og får samtidig en skøn oplevelse. Du kan komme gratis ind på flere forskellige museer i København på udvalgte dage og tidspunkter. Du kan f.eks. komme gratis ind på Glyptoteket om tirsdagen og se museets permanente samling. Du kan også komme gratis ind på Kunsthallen Charlottenborg hver onsdag fra kl. 17.00 og nyde museet til lukketid kl. 20.00. Så har du hele tre timer at boltre dig i, hvor du kan nyde den europæiske samtidskunst.

Læs også: Oversigt over 10 museer med gratis adgang i København

Gratis oplevelser med familien

De Seks Glemte Kæmper

Der er masser af gratis og sjove oplevelser for dig og din familie i København. I kan blandt andet gå på jagt efter De Seks Glemte Kæmper, som gemmer sig i naturen i seks forstadskommuner uden for København.

Kunstneren Thomas Dambo har valgt seks forstadsskove vest for København som hjem for sine seks kæmper. Her kan du finde de præcise placeringer af De Seks Glemte Kæmper.

Tårnet på Christiansborg Slot

Med sine 106 meter er Tårnet på Christiansborg Slot byens højeste. Her kan du og familien få et rigtig godt kik ud over skønne København. Tårnet er opført som en del af det tredje og nuværende Christiansborg Slot, der blev bygget fra 1907 til 1928. Du finder indgangen i Kongeporten. Du kommer op i Tårnet med elevator. Det er ikke muligt at tage trappen – og du skal forberede dig på, at der kan være ventetid på grund af den begrænsede plads. Der er gratis adgang.

Forsidefoto: Pixabay

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *