koble af på din ferie

Guide: 3 fif til at koble af på din ferie

Du kender det sikkert. En travl hverdag med stramme deadlines, der ånder dig i nakken – og du drømmer bare om at komme på ferie og slappe af. Her får du en guide med 3 fif til at koble af på din ferie – og få ro i både krop og sind.

Tag stilling til mad og drikke

En badeferie er ofte forbundet med total afslapning. Det er nemlig afslappende at slænge sig i en strandstol under sydens sol. Især med en kølig drink i hånden, mens ungerne plasker glade rundt i vandet. Og om aftenen er der rig mulighed for at begive sig ud i byens smalle gader og finde noget at lækkert at spise, og opleve den anderledes kultur.

Inden du vælger at booke en charterferie, er det en god idé at holde øje med, hvad der er med i prisen. Du skal overveje, om du f.eks. vil have all inclusive, så du ikke behøver at tænke på, hvad I skal spise. Eller kan det bedre betale sig med en halv-pension med morgenmad og frokost – så I kan gå ud og spise hver aften. Tag beslutningen, når du booker rejsen – så kan du slappe fuldkommen af, når du er afsted.

koble af på din ferie
Sov dejligt i en god seng

Vælg dit hotel og værelse med omhu

Der kan være flere ting, der har betydning for, om du får en god nattesøvn. Sørg for at vælge et værelse, som passer til dine behov. Nogle foretrækker et vestvendt værelse med aftensol, balkon og vendt væk fra gaden. Mens andre lægger vægt på at have havudsigt eller kik til poolen.

Der er også mange, der er vilde med de brede, lækre senge på hotellerne. Der er heller ikke noget bedre end at ankomme til hotellet og bare kaste sig ned i gode aflange puder og bløde senge, hvor komforten er i tiptop. Skulle du gå hen og blive inspireret af de lækre senge, kan du med garanti finde dem hos Senge-testeren.dk. De har nemlig testet en masse forskellige senge i alle former og størrelser. Overvej hvad der betyder noget for dig – og vælg hotel og værelse efter, hvad du og din familie foretrækker.

Overvej transportmulighederne

Det er også en god idé at tage stilling til, hvordan I vil komme rundt. Skal I leje en bil eller vil I hellere bruge de offentlige transportmuligheder. Overvej, hvad der bedst kan betale sig. Både med hensyn til den tid I skal bruge på transport, og hvad det koster. Hvis I skal leje en bil, så sørg for at læse betingelserne godt igennem. Det er så ærgerligt at få en ekstraregning, fordi man ikke lige havde fået tjekket, hvad der egentlig var med i lejeprisen.

Fotos: Pixabay

Læs også: 5 skønne tips til Prag til dig, der besøger byen for første gang

Husk gode bøger, som du kan læse under parasolen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *