Paris - bedste rejsedestinationer i verden

Guide: De 5 bedste rejsedestinationer i verden

Hvert år kåres de mest populære rejsemål i verden. Tripadviser kalder det for Travellers Choice 2021. Og i år er selvfølgelig ikke en undtagelse. Lad os se nærmere på de 5 bedste rejsedestinationer i verden – og lad dig inspirere til din næste rejse.

Her kan du se de 5 bedste rejsedestinationer i verden 2021. Måske har du allerede besøgt flere af stederne. I år er populære London rykket ned på en 2. plads og må vige pladsen for smukke Bali. Lad os se nærmere på de mest populære rejsemål i verden.

Bali, Indonesien

Bedste rejsedestinationer i verden
Bedste rejsedestinationer i verden: Oplev skøn natur på Bali. Foto: Unsplash

Billedskønne Bali er rykket op på en 1. plads. Og det er der ikke noget at sige til. Her får du både smuk natur kombineret med skønne sandstrande og spændende kultur. Slæng dig på de skønne kridhvide strande – eller tag på snorkeltur og oplev smukke koralrev og spændende skibsvrag. Du kan også tage en tur i junglen og opleve stentempler og frække aber. Når du har fået natur nok ind på kontoen, så tag et smut til Ubud, hvor du kan få unikke kulturoplevelser eller dyrke yoga. Husk at tjekke visumkrav på e-visa.dk før afrejse.

Tre tips til Bali

 • Besøg Aling-Aling-vandfaldene.
 • Oplev traditionel barong-dans.
 • Tag på tempelturne.

London, Storbritannien

bedste rejsedestinationer i verden
Bedste rejsedestinationer i verden: Ta’ på shoppetur til pulserende London. Foto: Unsplash

Pulserende London er rykket ned på en 2. plads efter at have ligget solidt i toppen af listen. Byen emmer af liv og byder på masser af spændende oplevelser lige fra børnevenlige museer til shopping og gode spisesteder. Her kan du finde både små hyggelige afkroge, hvor du kan komme ned i gear og upbeat bydele med punkvibes. Om vinteren kan du også finde unikke og sjove julemarkeder med masser af stemning, så du rigtig kommer i julehumør. Du kan også tage en tur i teateret og opleve en af de legendariske musicals og hvis du har set TV-serien Selfrigdes, så må du altså forbi stormagasinet fra 1909.

Tre tips til London

 • Ta’ på guidet tur til Shoreditch og se på Street Art.
 • Drik afternoon tea på Sanderson og lev dig ind i fortællingen om Alice i Eventyrland.
 • Dyk ned i fortiden og besøg atural History Museum.

Dubai, De Forenerede Arabiske Emirater

Bedste rejsedestinationer i verden: I Dubai får du både storby og strandliv. Foto: Lone Holm

Enten så elsker man Dubai eller også hader man storbyen midt i ørkenen, som byder på masser af kontrast. Vilde og høje skyskrabere kombineret med sandørken og strand gør Dubai til en helt unik by. Her er masser af gode spisesteder, sjove attraktioner og pulserende byliv. Og så kan du bl.a. også opleve den menneskeskabte kunstige ø: Palmeøen Jumeirah, der spreder sine blade ud i Den Persiske Golf eller du kan bo på det ikoniske hotel Atlantis, som står rank og lyserødt – og byder på vild luksus. Hvis du gerne vil se verdens højeste bygning, så skal du besøge Burj Khalifa, som skyder hele 828 meter op i luften.

Tre tips til Dubai

 • Gå blomster-amok i Dubai Miracle Garden med mere end 150.000 millioner blomster og planter.
 • Spis Wagyu på Seafire Steakhouse og bar.
 • Se verdens højeste bygning Burj Khalifa på 828 meter.

Rom, Italien

Bedste rejsedestinationer i verden: Ta’ på opdagelse i historiske Rom. Foto: Unsplash

Historiske Rom placerer sig solidt på en fjerde plads over bedste rejsedestinationer i verden. Her finder du masser af kultur og historiske steder, så som Trevi-springvandet, den Spanske Trappe og Colosseum. Nyd byen og kulturen over flere dage, spis lækker frisk pasta eller nyd en cappuccino på en af de lokale cafeer. I Rom rider du virkelig med på historiens vingesus – og lige så sikkert det er, at Rom ikke blev bygget på en dag, så er det lige så sikkert, at du får mest ud af byen, hvis du besøger den over flere dage. Gå på jagt efter den bedste pizza eller bare vandre rundt og opleve byen på egen hånd.

Tre tips til Rom

 • Oplev Colosseum og Vatikanet
 • Besøg det 2.000 år gamle tempel Pantheon
 • Stå på Den Spanske Trappe

Paris, Frankrig

Paris
Bedste rejsedestinationer i verden: Romantiske Paris venter med masser af skønne oplevelser. Foto: Klaus Rifbjerg

Paris – verdens vel nok mest romantiske by. Her er så hyggeligt med de små stræder og de mange cafeer, som serverer smagfuld kaffe, søde croissants eller farverige macarons. I Paris får du alt i en pakke. Nyd det stille liv ved bredden af Seinen, se ud over byen fra det ikoniske Eiffel Tårn, se Mona Lisa smile på Louvre eller gå opdagelse i latinerkvarteret. Kombiner eventuelt turen med det legendariske cykelløb Tour de France og oplev rytterne slutte touren af på Champs-Elysees. Gå byen tynd og find de hyggelige parker, hvor I kan hvile benene efter en lang dag. Køb en lækker espresso og nyd byen summe på en af cafeerne, mens I slapper af og lader op til at fylde mere kulturel kapital på kontoen.

Tre tips til Paris

 • Eiffel Tårnet er et mustsee i Paris. Især om aftenen, hvor det lyser nattehimlen op.
 • Tag på sejltur på Seinen og hvil benene.
 • Smag de lækre macarons fra ikoniske Laduree.

De 5 bedste rejsedestinationer i verden byder hver især på skønne oplevelser lige fra smukke naturoplevelser til pulserende storby. Hvis du ikke allerede har besøgt ét eller flere af destinationerne, så skriv dem endelig på din bucket-list eller genbesøg de ikoniske byer.

London, Rom og Paris bliver man aldrig træt af og kan besøge byerne igen og igen – og stadig opleve noget nyt hver gang. Mens Dubai og Bali er en smule længere væk og kræver lidt mere planlægning – men lad det endelig ikke afholde dig fra at besøge stederne. Her kan du nemlig få uforglemmelige oplevelser, som vil vare livet ud.

Forsidefoto: Unsplash

Læs også: De 7 smukkeste steder i verden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.