Guide til Cab Ride

Guide til Cab Ride: Ta’ på togtur hjemmefra og oplev verden

Du kan sidde komfortabelt derhjemme og via din computer kører med tog gennem flotte landskaber i det meste af verden. Jeg har lavet en guide til Cab Ride. Se med og få tips til spændende togture.

I sommer tog min datter og jeg på togtur fra København til Prag med stop i Berlin. Det er fantastisk at rejse med tog. Du kan sidde og nyde landskabet, tale med de øvrige passagere og bevæge dig rundt i toget. Streaming af togture er ikke helt det samme, som den virkelige og autentiske oplevelse med toget – men med lidt god vilje får du en masse spændende oplevelser ind på rejsekontoen. Så hvis du lider af udlængsel, så se med her:

St. Moritz – Tirano (Berninapasset), Schweiz til Italien

Guide til Cab Ride: Stream to timers togtur fra Schweiz til Italien via Berninapasset

Berninapasset er et højt bjergpas i Bernina-kæden i Alperne i Schweiz. I videoen kører du med på en super flot togtur fra St. Moritz til Tirano. Turen er en af Schweiz’ flotteste og mest unikke. Jernbanen er den højeste alpine jernbane i Europa (2.253 meter), og er den jernbane med den største højdeforskel (1.824 meter). Du kan læse mere om togturen hos Bernina Express

Københavns Lufthavn til Køge, Danmark

Tag på en 40 minutters togtur fra Københavns Lufthavn til Køge

Denne togtur ikke helt det samme som turen fra Schweiz til Italien, men den er stadig fin. Du kan nemlig følge en togtur under hjemlige himmelstrøg – turen fra Københavns Lufthavn til Køge.

Toulouse Matabiau til Paris Montparnasse, Frankrig

Tag på en fire timer togtur fra Toulouse Matabiau til Paris Montparnasse.

Tag på togtur gennem Frankrig fra Toulouse Matabiau til Paris Montparnasse. En togtur på over 600 kilometer gennem smukke Frankrig.


Læs også: Remote Tourism: Fjernstyr en guide hjemmefra


Forsidefoto: Johannes Hofmann. Øvrig foto: Paul Jarvis

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *