Charterrejser fra Hamborg

Guide til skøn afslapning på Mallorca

Mallorca er en utrolig spændende ferieø. Her er nemlig noget for enhver smag. Små hyggelige landsbyer, rurale områder, nogle af Europas lækreste sandstrande, kulturhistoriske monumenter og en utrolig smuk natur. Her får du 6 bud på, hvilke steder du skal besøge, og hvad du skal lave.

Sådan kommer du til Mallorca

Hvis du bor i Jylland eller på Fyn, er det værd at tjekke om der er billige charterrejser fra Hamborg. Det er nemlig lige så nemt (hvis ikke nemmere …) at rejse fra Hamborg, som fra Kastrup. Jasoerejser.dk arrangerer blandt andet charterture til Mallorca fra Hamborg.

Find billige charterrejser fra Hamborg til skønne Mallorca, som byder på masser af skønne og lækre strande.

3 tips til badestrande

Mange mennesker vælger Mallorca som rejsedestination for at gå på stranden og slappe af. Der er er rig mulighed for at slappe af på én af de mange lækre strande – og der er noget for enhver smag. Der findes nemlig både bløde sandstrande, der er gemt væk i små bugter og strande med sten.

Cala Agulla

  • En anbefaling herfra er at besøge Cala Agulla, der har brunt sand og egner sig godt til et spil volley, har lavt vand, som er perfekt til svømning og børn. Stranden ligger midt i vild natur og du kan komme til stranden med bil fra byen Capdepera, der ligger omkring 2 km væk.

Es Trenc

  • Besøg også Es Trenc, Mallorcas mest berømte strand, som består af en kystlinie på 2 km med hvidt sand og helt klart vand. Stranden ligger lidt afsides cirka 15 minutters kørsel fra byen Campos, men på trods af den lidt længere køretur, er den bestemt et besøg værd. Stranden er fuldt udstyret med liggestole og livredder, så alle kan have en afslappende dag med sand mellem tæerne.

Cala Formentor

  • Et andet bud på en sandstrand er Cala Formentor, der er en hvid sandstrand, hvor du kan slappe af i fyrretræernes skygge med den skønneste bjergudsigt.

3 tips til seværdigheder i Palma

Charterrejser fra Hamborg
I Palma kan du blandt andet opleve katedraler og museer.

En anden yndet attraktion er den største by på ferieøen, Palma. Byen har masser af hyggelige kvarterer og gader at gå tur i, men også kunst, seværdigheder, mad og gode oplevelser.

  • Du kan opleve den smukke katedral Santa Maria eller som den er bedst kendt: Le Seu, der er bygget i sandsten. Den er 44 meter høj og dermed én af Europas højeste gotiske kirker.
  • Et andet berømt gotisk bygningsværk, der ligger cirka 5 kilometer uden for Palma, er borgen Castell de Belver. Det er den ældste runde borg i Europa med en spændende historie bag sig, og et besøg værd for både børn og voksne.
  • I Palma ligger kunstmaleren Mirós museum og atelier, der også er et besøg værd. Miró har hele livet haft en tilknytning til øen, fordi hans bedsteforældre boede på øen, og han flyttede selv til øen i 1956. Museet åbnede i 1996 og indeholder malerier, tegninger, print og skulpturer og du finder også en del af hans personlige bibliotek.

Foto: Pixabay


Læs også: Masser af sjov i Europas største vandland

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *