Malaysia – tips til dit livs rejse

Malaysia spreder sig over et relativt lille areal i Sydøstasien, men byder stadig på et væld af forskellige oplevelser. Her er alt fra lækkert mad, sandstrande, storbyferie i Kuala Lumpur til naturoplevelser og udflugter. Læs med her og bliv inspireret til landet med sin helt egen, uopdagede charme – pak tasken og hop ombord.

Strandferie i Malaysia

Drømmer du om badeferie, hvor du daser hele dagen på stranden med en kokosdrink i hånden? Eller er snorkling og dykning mere noget for dig? De malaysiske strande byder på begge dele. Og lever op til den perfekte stranddrøm. Her er hvidt sand, turkisblåt hav, havskildpadder og spændende fisk, som du kan udforske, f.eks. med Uniquetravel.dk. Her er noget for enhver smag, uanset om du bedst kan lide at have sand mellem tæerne eller kigge på farverige fisk.

Malaysia
Skønne, hvide sandstrande og turkisblåt vand
Malaysia
Malaysia byder på et fint miks af moderne storby og traditionel kultur

Kuala Lumpur – et shoppemekka

Kuala Lumpur er den malysiaske hovedstad, der har omkring 7 millioner beboere i et multi-etnisk mix af moderne arkitektur og traditionel kultur. Det er en spændende storby, hvor du får masser af indtryk og rig mulighed for nye oplevelser.

Kuala Lumpur kan nemlig tilfredsstille selv det største shoppe-hjerte og pengepung med sine store shoppingcentre. Her er mange forskellige butikker og kendte mærker. Du kan også få masser af spændende mad i Kuala Lumpur, hvis mange madsteder byder på malaysiske delikatesser. For eksempel er Chinatown et yndet gastronomisk turistmål i landet.

Byen er også kendt for sine tvillingetårne Petronas Towers, der er verdens højeste. Du kan besøge stedet og få en nyvunden respekt for byggekonstruktører og arkitekter, der arbejdede på tårnene. Et andet imponerende bygningsværk i Kuala Lumpur er KL Tower, som er et radiotårn på 421 meter og med en udsigtspost i 276 meters højde, hvilket giver en flot panoramaudsigt ud over byens højder.

Rundtur på Borneo

Tørster du mere efter naturoplevelser, oprindelige kulturer og møder med dyr? På Borneo kan du komme på en rundrejse til de mindre kendte dele af øen, hvor du kan besøge nationalparken Bako, hvor der blandt andet bor en flok næseaber, som stedet er kendt for. Du kan også få lov til at besøge en af de oprindelige stammer og overnatte hos dem i junglen. Her vil du opleve den oprindelige kultur helt tæt på, som er meget anderledes end det pulserende liv i storbyen eller livet ved stranden.

Her kan du virkelig få udfordret dit bymenneske-gen og føle dig tættere på noget ‘autentisk’ og naturen. En anden mulighed er også, at tage på ø-hop og besøge øer som Palau Besar og Tioman Island med smuk natur og kridhvide badestrande.

Foto: Pixabay

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.