Burger fra Garage Bar

Udflugt til Höganäs: Lækker burger på Garage Bar

Garage Bar i Höganäs i Skåne serverer en fantastisk lækker burger med fritter. Det er anden gang, jeg besøger Garage Bar i Höganäs, men første gang jeg satte tænderne i en af deres burgere. Og det kan helt sikkert anbefales.

Sprød bolle, frisk salat, lækker bøf. Der er intet at sætte på deres burgere. Heller ikke prisen. De koster mellem 130 og 160 svenske kroner afhængig af hvilken menu, du vælger. Alle burgere serveres med fritter. Og som jeg har skrevet om tidligere, så er stedet superhyggeligt på den rå måde.

Øl i Höganäs

Hvis du er til øl fra små lokale mikrobryggerier, så har du også chanchen for at smage på øl fra Höganäs Bryggeri. Den vi smagte havde noter af citrus og grapefrugt.

Burger på Garage Bar

Du kan tage turen til Skåne over Helsingør-Helsingborg, hvor en dagsbillet med færgen koster 350 kroner (hvis du booker på nettet). Turen fra København til Höganäs tager omkring halvanden time i alt.

Kullaberg

Du kan sagtens få det meste af en dag til at gå med at shoppe i Salu-hallen, som ligger lige ved siden af Garage Bar i Höganäs eller tage et smut ud til Kullaberg Naturreservat og gå en lang tur i den kuperede naturpark.

Af Lone Holm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *