Visum til Sri Lanka

Husk dit visum, når du rejser til Sri Lanka

Sri Lanka er et skønt land at holde ferie i. Inden du tager afsted, er det vigtigt, at du har styr på visse ting. Blandt andet er det nødvendigt, at du bestiller et visum hjemmefra. Her kan du blive klogere på, hvad du skal vide om visum til Sri Lanka.

Visum kan bestilles online

Sri Lanka byder både på sol, strand og vand, kultur og flotte seværdigheder, men hvis du skal nyde det skønne Sri Lanka, er det nødvendigt med et visum. På Sri-lanka.dk kan du blive klogere på bestilling af visum til Sri Lanka. På hjemmesiden finder du nemlig en hel guide, som omhandler netop dette emne.

Når du skal bestille visum til Sri Lanka, er det muligt at bestille via nettet. Det betyder, at du ikke engang behøver at forlade din bolig for at anskaffe dig dit visum. Efter at du har bestilt online, kan du forvente at modtage dit visum på mail inden for kort tid.

Hvor længe gælder dit visum?

Der findes flere forskellige typer af visum. Hvis du skal på ferie i Sri Lanka, skal du blot købe et almindeligt turistvisum. Dette visum giver dig tilladelse til at opholde dig i landet i 30 dage. Skal du på den typisk 2-3 ugers ferie, er dette altså mere end rigeligt.

Når du bestiller turistvisum, får du også mulighed for at rejse ind i landet to gange. Dette er smart, hvis du for eksempel har lyst til at besøge nogle af nabolandene. På den måde kan du nemlig rejse ud og ind af Sri Lanka en enkelt gang, uden at der er nogen problemer med dit visum.

Prisen på dit visum

Et visum er ikke noget, som du får gratis. Skal du rejse hele vejen til Sri Lanka, er dette altså også en omkostning, som du bør medregne i dit budget. Særligt hvis der er tale om en stor familie, kan visa løbe op i mange penge. Dog er visum for børn under 12 år gratis.

Voksne skal betale 35 amerikanske dollars for deres visum. Det vil altså sige en pris, der svarer til lidt over 200 kroner. Sandsynligvis er dette ikke den omkostning, der vælter budgettet. Det kan dog være rart at vide, hvor meget du i virkeligheden skal betale, hvis du for eksempel rejser rundt i lang tid.

Når du skal rejse til Sri Lanka, er det desuden vigtigt, at dit pas er gyldigt i minimum seks måneder efter din hjemrejsedato. Desuden skal du kunne fremvise en returbillet, der viser, at du rejser hjem inden for 30 dage. Når du bestiller dine billetter til Sri Lanka, er det altså en god idé at bestille hjemturen samtidig.

Læs også: De 25 mest populære og bedste rejsemål i verden

Forsidefoto: Unsplash

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.