livigno

Italiensk skiferie til Livigno

Har du ikke besøgt det italienske skiområde Livigno, er det måske på tide at sætte kurs mod det sydlige Europa, når skisæsonen rammer. Livigno byder på alper og oplevelser for hele familien, uanset om du er en erfaren skiløber eller placerer fødderne i et par skistøvler for første gang.

Med sine alsidige skiløjper og livlige byliv, er Livigno en populær rejsedestination og med over 115 pistekilometer, er der rigeligt med skiløb for alle aldre. Efter mange timer på de snebelagte pister, kan du afslutte dagen med vennerne på det berømte after-ski eller svinge forbi svømmehallen med de yngste. Livigno by emmer af italiensk charme, og er du ikke til skiløb og bare gerne vil nyde dine omgivelser, er der rig mulighed for at gå lange ture gennem byen eller smage på Italiens mange delikatesser.

Hvor skal du bo?

Er du i tvivl om, hvor du skal tilbringe dine nætter, er der et bredt sortiment af forskellige hoteller og lejligheder i livigno, som kan bookes hjemmefra. Her vil du kunne finde alt fra autentiske lejlighedshuse til nyrenoverede og luksuriøse hoteller. De fleste af disse beboelsesmuligheder er tæt beliggende på skipisterne, og du vil typisk kunne gå ned til skilifterne eller blive fragtet af busser, som kører regelmæssigt gennem byen.

Livigno byder på masser af sne og høj sol!

Det italienske skiområde Livigno ligger i det sydlige Europa, godt 16 timers kørsel fra København. Med sine 1.816 meters højde over den italiensk- schweiziske grænse, er Livigno det største og højst beliggende skiområde i Italien. Dette betyder, at skisæsonen på de italienske pister er længere, og at du dermed også kan være sikker på, at der vil være masser af sne på din rejse. Husk gerne også solcremen, da solen, også i vinterperioderne, står højt på de italienske pister.

Fra langran til Funpark

Er de stejle pister ikke noget for dig, og værdsætter du i højere grad at nyde naturen, så er der rig mulighed for at bevæge dig ud på Livignos mange langrandsløjper. Her vil du kunne komme helt tæt på naturen og mærke roen sænke sig over dig. Er du til gengæld til vild adventure og kan lide at mærke pulsen stige, så byder Livignos store skiområde på adskillige Funparker, hvor du vil kunne glide ned af forskellige stålgelændere og kaste dig ud over store skihop.  

Med sine mange aktiviteter og oplevelser, er Livigno er en ideel feriedestination for hele familien.

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *