kombinationsrejser

Kombinationsrejser giver flere oplevelser

Fremmede kulturer, ny mad, smuk natur, lækre strande, imponerende arkitektur og historiske steder. De fleste ønsker at opleve mest muligt på deres rejser. Med kombinationsrejser få du endnu flere muligheder for oplevelser. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan sammensætte din næste rejse.

Hvad er en kombinationsrejse?

Kombinationsrejser er kombinations af flere destinationer på samme tur. Det kan både være i samme land, men også to eller flere kombinationer af destinationer i nabolande eller eventuelt også i lande længere fra hinanden. Rejsen kan være ren fornøjelse, men også en kombination af forretning og fritid. Eller du kan tage en kombinationsrejse, hvor du laver frivilligt arbejde eventuelt i flere lande eller arbejder på flere projekter.

Gode muligheder i Asien

Der er naturligvis uendelige kombinationsmuligheder, når du skal sammensætte din kombinationsrejse. Men nogle er mere attraktive end andre. Vil du gerne til Asien, kan du virkelig få gode oplevelser. Mange vælger rundrejser, og det er oplagt at kombinere nogle dage på Thailands smukke strande med et besøg på historiske områder og i fascinerende templer i Cambodia. Eller man kan tage på trekking i Laos og efterfølgende opleve maden og kulturen i Vietnam. Asien er en verdensdel, der er utømmelig for oplevelser.

Asien byder også på storbyer

Ud over mad, kultur, smukke strande og en fængslende historie kan Asien også byde på fascinerende storbyer. At kunne lave en kombinationsrejse, hvor man starter i millionbyen Singapore med de mange ekstreme bygninger, og siden besøger Borneo med et eksotiske dyreliv er vel en rejse, der er tæt på at være perfekt. Singapore er kendt for at være verdens reneste by, men også for at være en virkelig travl storby med en høj puls og et menneskehav. På Borneo kan man forlade civilisationen og bevæge sig ind i naturreservater, hvor du kan møde ekstremt sjældne aber eller bevæge dig ned i skræmmende flagermushuler. En kombinationsrejse med storby og vild natur kan kun anbefales.

Afrika er enormt

Afrika er et enormt kontinent, og mulighederne for kombinationsrejser er derfor naturligvis rigtig mange. I den sydlige del af verdensdelen kan man evt. starte med storbyoplevelsen i Johannesburg og blive klogere på Sydafrikas forfærdelige fortid med Apartheid. Dette kan du kombinere med de store dyreoplevelser, man kan få i de store Nationalparker og med at se og mærke Vistoria Falls på egen hånd.
En anden mulighed i Afrika er at kombinere de fascinerende safarioplevelser, men kan få i Kenya og Tanzania med en badeferie på den smukke Zanzibar. Alle vil gerne opleve Afrikas fem store dyr, løve, leopard, næsehorn, elefant og kapbøffel, i deres eget element. Og at kunne kombinere dette med en luksusferie på et resort på øen Zanzibar lyder som noget få kan sige nej til.

Balkan er betagende

Det er naturligvis også muligt at tage en kombinationsrejse i Europa. En oplagt mulighed er at tage til det betagende Balkan. Her kan du kombinere oplevelsen af fantastiske naturscener og besøg i små hyggelige landsbyer med muligheden for at få et indblik i landenes historier og fortid som kommunistisk. Med en rundrejse i lande som Albanien, Kosovo og Nordmakedonien mærker du historiens vingesus, og kan kun blive klogere. Kombinationsrejser kan give fantastiske oplevelser.

Læs også: Få tips til lækre gin fra Nordjylland

Foto: Unsplash

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *