escape games

Løs spændende gåder med escape games

Sæt tiden i stå og vær med i et nervepirrende spil om liv og død i et escape room. Hvor din evne til at samarbejde og til at løse gåder vil blive udfordret på en super underholdende måde. Løs spændende gåder med escape games.

Er du parat til at tage kampen op med gåder og spændende udfordringer, så skulle du overveje sjove escape games såsom outbreak. Her skal du finde kuren til en dødelige epidemi? I kan virkelig udfordre hinanden i hele 75 minutter, hvor det virkelig gælder om at færdiggøre kuren og komme ud.

Hvis du synes, at dette event er lidt for virkelighedstro på grund af den nuværende pandemi, så kan du også finde andre mysterier at løse så som Da Vinci- eller Sherlock escape rooms.

Bliv testet i samarbejde og logisk tænkning

Escape Room by Midgaard Event har flere escape games at vælge imellem, men et af dem handler blandt andet om, at du skal finde kuren på denne dødelige epidemi på tid.

Du er selvfølgelig ikke alene, da du kan vælge dit hold, som både kan bestå af venner og familie. Husk dog at være opmærksom på, at I ikke er alt for mange samlet. Det kan være en god og underholdende måde at bruge tid med dem du holder af på.

Du kommer ind i en verden, hvor I skal arbejde sammen om løsningen. Det handler i høj grad om at bruge hovedet, og Midgaard Event, som står for selve begivenheden, har i den grad sørget for, at det ikke bare er lige til at klare. Det får helt sikkert testet jeres måde at samarbejde og tænke logisk på.

Foto: Pixabay

Læs også: Gratis museer i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *