Guide til London for børn

London er en nem by at besøge med børn, for der er masser af oplevelser og attraktioner for børn lige fra flotte musicals til vilde attraktioner. Her får du en overskuelig guide til London for børn med tips til, hvad I kan opleve sammen.

Musicals

The Lion King

London byder på masser af skønne musicals – også for børn. Disneys ‘The Lion King’ (Løvernes konge) er en bestseller. Tekst og musik er skrevet af Tim Rice og Elton John. Den havde verdenspremiere i London i oktober i 1999 – og har siden været opsat i mange forskellige storbyer rundt om i verden. Musicalen har blandt andet vundet 6 Tony Awards på Broadway i New York.

Tid: The Lion King varer 2 timer og 45 min. inkl. pause.
Priser: Billetterne koster fra 359 kroner. Den spilles i Lyceum Theatre.
Adresse: Lyceum Theatre, 21 Wellington Street London WC2E 7RQ

I kan også opleve Disneys Aladdin eller Mama Mia.

Themepark

Shrek’s Adventure

Hvis I er vilde med Shrek og landet Langt, Langt Borte – kan I besøge Shrek’s Adventure. Her kan I møde alle figurerne fra det populære univers. Besøget starter på den magiske DreamWorks-bus, hvor det frække Æsel er din rejseleder.

Priser: Find priser på billetter
Transport: Den nærmeste undergrundsstation er Waterloo og Westminster.
Alder: Børn skal være i følge med en voksen. Passer til børn i alderen 6 – 12 år (over 90 cm høj).

London for børn

Legoland Windsor

Hvis du er vild med Lego, så er det måske værd at besøge Legoland Windsor. Her er mere end 55 forlystelser – og masser af sjov for hele familien. Legoland Windsor ligger omkring 13 km fra Heathrow Airport.
Du kan se priser og åbningstider her
Adresse: Legoland Winsor, Winkfield Road, Windsor, SL4 4AY

Attraktioner

The London Eye

Midt i London står London Eye. Et kæmpe pariserhjul, som er 135 meter højt. På en skyfri dag kan du så op til 40 kilometer væk. Turen tager omkring 30 minutter. Det er ikke en billig fornøjelse. Priserne starter fra 21 pund for børn og fra 26 pund for voksne. Børn under 4  år er gratis.
Læs mere om London Eye 

Sea Life – London Aquarium

Sea Life – London Aquarium ligger midt i London. Her kan du gå gennem den imponerende glastunnel under det tropiske ocean. Du kan også opleve stingrays blive fodret, se søheste, blæksprutter, zebra-hajer og klovnefisk. Børn under 3 år har gratis adgang, mens en børnebillet koster fra 17 pund og voksne må slippe fra 21 pund.
Adresse: Sea Life, County Hall, Riverside Building, London SE1 7PB
Læs mere om Sea Life

Haver og parker

Childrens Garden

I Royal Botanic Garden KEW åbner en nyt område nemlig Childrens Garden den 18. maj 2019. Området er designet til børn i alderen 2 til 12 år. Området er på størrelse med 40 tennisbaner og børn vil kunne opleve og udforske alle de ting som får planter til at gro: Jord, luft, vand og sol.
Læs mere om åbningstider og priser

Foto: Visitlondon

Læs også: Gratis museer for børn i London

4 tanker om “Guide til London for børn

  1. Det kan du tro, at det er! Der er som regel varmere her end i Danmark. Og englænderne har ofte vinterferie en uge el. to efter danskerne, så der er plads og tid. God fornøjelse!

 1. Hej.
  Har ikke været afsted endnu – men vil da SÅ meget tage et print af jeres side og tage med.
  Super god detaljer osv.
  Tror mit barn er lidt yngre (8 år), men kan bruge det meste alligevel.
  Tak for det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *