Naja Hursid fra Alk Rejser
5 hurtige

Naja Hursid: Slap af og få fornyet energi

[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”1/4″] [clear el_position=”first”] [vc_column_text el_position=”last”]

Om Naja Hursid

Naja Hursid ejer Alk Rejser, som har eksisteret i et års tid. Alk Rejser har specialiseret sig i rejser til Makedonien herunder både solferie, kulturrejser, aktivferier og wellness. 

Her kan du kan læse mere om rejserne:

Alk Rejser

 

I samme serie

Spanien: Lej en bil og kør ud i landet

 

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column width=”3/4″] [vc_single_image image=”11763″ img_size=”full” img_link_target=”_self” el_position=”first”] [vc_column_text el_position=”last”]

Direktør Naja Hursids favoritland er Makedonien, fordi hun elsker den afslappede atmosfære ved Ohridsøen. Det er her, hun slapper af på ferien og får fornyet energi. Hvis hun er træt af at gå på stranden, kan hun nemlig altid vandre i naturen eller tage på kulturopdagelse. Og så er hun vild med, at det er så billigt, så hun forkæler ofte sig selv på ferien med kosmetologbesøg og den gode lækre mad f.eks. tapas. Naja Hursid elsker at sidde på en cafe og se livet gå forbi, for det er så skønt og afslappende. Her får du hendes bedste råd til ferie i Makedonien:

Det skal du opleve:

– Jeg vil anbefale vandring og cykling i bjergene. Der er en helt fantastisk udsigt og masser af frisk luft. Og så vil jeg helt klart anbefale Ohrid i Makedonien. Det er stedet.
Men jeg vil også anbefale hovedstaden Skopje, for at opleve en by fyldt med kontraster.

Det skal du spise:

– Meze, som er makedonsk tapas (oprindeligt fra mellemøsten) med et udvalg af små makedonske retter. Shopska salat ( som er et regionalt udtryk, der bruges af en gruppe mennesker på Balkan, som bulgarere, makedonere og serbere).

Det skal du drikke:

– Makedonsk vin. Om sommeren gerne Spritzer. Det er hvidvin blandet med danskvand. Dejlig forfriskende på en varm sommerdag.

Det må du ikke gå glip af:

– Du må ikke gå glip af makedonsk cuisine/nationalmad. Og så er det ret lækkert at bade i Ohridsøen, som er en ferskvands sø med krystalklart vand.
Du må i det hele taget ikke glip af Makedonien, mens det stadig er billigt og turistvenligt.

Det skal du undgå:

– Du skal undgå højhælede sko, når du skal på opdagelse, men de skal alligevel med i kufferten for i Makedonien klæder man sig pænt på, når man skal ud om aftenen. Vand kan drikkes fra vandhanen, men jeg anbefaler dog altid sarte maver at købe vandflasker.

Af Lone Holm. Foto: Pia Tromborg

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]

Share Button
Avatar

Journalist & blogger på Rejseblokken. Jeg er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet, og har blandt andet arbejdet som journalist på Femina, B.T. og Berlingske. Til daglig arbejder jeg blandt andet med content marketing i et bureau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *