fotosafari

Nice: Foto-safari og duften af friske jordbær

Nice på den franske riviera er en vidunderlig by. Vi var så heldige, at forårssolen skinnede fra en blå himmel, mens vi spiste frokost på stranden i 18 graders varme.

Den første eftermiddag var afsat til en foto-safari på el-cykel gennem Nice’s gader. Jeg var også den eneste på hele holdet, der genkendte de professionelle cykelryttere fra Astana (det hold, som danske Jakob Fuglsang kører for) på Promenade des Anglais.

Jeg blev så begejstret, at jeg nær havde sagt; hej hej … og sat efter dem – på min el-cykel. Selvfølgelig besindede jeg mig – måske mest fordi, at jeg alligevel ikke ville kunne holde trit med dem – selv på en el-cykel.

Nice Frankrig

Vi blev opdelt i to hold, fik udleveret en el-cykel hver, et opgave-ark og et polaroidkamera – og så var det ellers bare med at gå i gang. Opgaverne gav fra 100 point til 2.000 point. Vi skulle finde forskellige seværdigheder og objekter. Jo sværere seværdighederne var at finde, jo flere point fik man. Når vi havde fundet seværdighederne, skulle vi tage et billede med polaroidkameraet, og der måtte gerne være flere seværdigheder eller objekter på det samme billede.

Nice, Frankrig

Mit hold gjorde det ganske godt, synes vi selv. Vi fandt mange forskellige objekter og seværdigheder – men det var alligevel ikke nok til at vinde. Øv. Men pyt – der var så mange dejlige og spændende ting at opleve i kystbyen. Det kan virkelig anbefales at stå tidligt op (det vil sige omkring kl. 8.00) og tage hen til det lokale blomstermarked. Her står de lokale og sælger økologiske grøntsager, frugt, fisk og blomster. Det var et duftmekka, der mødte os den morgen. Friske tomater, ærter, gulerødder og de sødeste jordbær fik virkelig fik vækket foråret i mig.

Nice, Frankrig

Af Lone Holm. Rejseblokken var inviteret af Xplore France, som arrangerer både individuelle og grupperejser til hele frankrig. For mere information se xplorefrance.comVi fløj med norwegian.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *