Elephant er en af de skønne cafeer i Hong Kong

Her ser du tre fantastiske cafeer i Hong Kong

William bor i Hong Kong, og har skrevet dette indlæg om sine tre favoritcafeer i Asiens svar på New York.

I løbet af de snart tre måneder, hvor jeg har boet og studeret i Hong Kong grundet et udlandsophold i forbindelse med mit studie, har jeg opdaget en håndfuld skønne cafeer i Hong Kong, der bedst af alt kan beskrives som Asiens svar på New York.

Her er de tre cafeer, der har gjort de bedste indtryk på mig indtil videre, og som man bør give et visit, hvis man bliver kaffetørstig i Hong Kong.

Elephant Grounds

I området NoHo, tæt på det hippe SoHo og festlige Lan Kwai Fong, finder du inde, i butikken Stüssy, caféen Elephant Grounds, der med sin ungdommelige udstråling er blevet et hit blandt de hippe hongkongere. Gå igennem butikken og forsæt forbi deres udvalg af gamle Polaroid kameraer, diverse accessories så som punge, computercovers og smarte tøjgenstande, der endnu ikke har set lyset i Danmark, og slå dig ned på den (måske) hyggeligste caféaltan i Hong Kong.

Caféen er indrettet med barstole i træ rundt om det sted, hvor personalet laver kaffen og tager imod betaling, to bænke ved den modsatte væg, og det naturligvis bedste ved hele stedet, nemlig altanen, hvor man kan slappe af i det gode vejr, som Hong Kong som regel byder på. Hop forbi i en weekend og prøv en af deres berømte ice cream sandwiches – men kom tidligt på dagen, for efterspørgslen er stor og de bliver hurtigt udsolgt.

Adresse: 11 Gough Street, Sheung Wan, Hong Kong.

 

Corner i Hong Kong

 

Corner Kitchen Café

På Hollywood Road i Sheung Wan ligger caféen Corner Kitchen Café. Dette sted har jeg besøgt i flere anledninger, men jeg vil dog umiddelbart mene, at det er mest anbefalelsesværdigt for de rejsende, der leder efter et godt morgenmads/brunch sted på den del af Hong Kong Island.

Få en morgenmadswrap med scramble eggs, ost og bacon, naturligvis ledsaget af en god kop kaffe, og nyd godt af den stemning, de unge studerende fra Hong Kong University og kunsttyperne fra de nærliggende gallerier ligger for dagen.

Adresse: 226 Hollywood Road, Sheung Wan, Hong Kong.

Coffee Academïcs

De fleste kaffe-elskere i Hong Kong kender Coffee Academïcs, der serverer noget af de bedste kaffe i byen og har vundet flere priser og baristakonkurrencer på baggrund af deres evner til at brygge god kaffe. De driver en håndfuld caféer i Hong Kong, hvoraf jeg har besøgt den i Causeway Bay og den i Wan Chai, hvilket begge har været gode oplevelser.

Hvis du er en kaffenørd og er ude efter det bedste, så skal du tilfredsstille din lyst til kaffe på Coffee Academïcs.

Adresser: Causeway Bay Flagship, 38 Yiu Wa Street, Causeway Bay, Hong Kong og 35-45 Johnston Road, Wan Chai, Hong Kong.

Hvis I vil læse mere om Hong Kong og mine oplevelser med byen, imens jeg studerer her, så kan I besøge min hjemmeside Urbanrejser.dk, hvor jeg løbende skriver om forskellige rejse-relaterede emner om den spændende by.

Læs også

Her kan du overnatte ved Den Kinesiske Mur

Børnevenligt land: Kineserne elsker dine børn

10 tips til dig, der skal til Beijing med børn

Tekst og fotos af William Frost, Hong Kong

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *