Ferieminder

Tag OnePlus 9 Pro med på eventyr og saml alle dine ferieminder ét sted

Det er snart slut med at skulle pakke kameratasken og slæbe kilometervis af udstyr med på ferien for at indkapsle dine ferieminder. For der er nemlig fart på teknologien, og i dag findes der flere og flere smartphones, som leverer kamerateknologier, der vælter os bagover. Den nye OnePlus 9 Pro er selvfølgelig ikke nogen undtagelse.

Det betyder også, at den er en fantastisk følgesvend på ferien, fordi du ikke behøver at gå på kompromis med smukke billeder, lækker lyd og fantastiske funktioner. Her kan du læse mere om, hvad der gør OnePlus til en helt særlig smartphone til rejsen.

Saml de bedste minder med stærk kamerateknologi

Vi starter selvfølgelig med kameraet, som er alfa og omega, hvis du gerne vil samle de bedste ferieminder. Her får du intet mindre end 148 MP-vidvinkelkamera og 50 MP-ultravidvinkel. Det giver dig nogle helt nye muligheder for at tage uforglemmelige feriebilleder med din smartphone i en professionel kvalitet.

Derudover har OnePlus 9 Pro også 8 MP-telefoto og 2 MP-dybde. Og du får lækre features som Hasselblad Color Calibration, dual-LED flash, HDR og panorama, som kan gøre dine feriebilleder ekstra lækre. Vil du optage videoer af vandreturen i Spanien eller badeferien ved Vesterhavet, kan du også godt glæde dig. Du kan nemlig optage i 8K, som giver knivskarpe videoer. Og så byder frontkameraet også på 16 MP-vidvinkel.

Ha’ den med på hele turen

Skal du på en længere dagstur, ud at vandre eller en tur på stranden, så behøver du ikke bekymre dig om at mangle strøm. Det store 4500 mAh-batteri og Qualcomm Snapdragon 888 5G-processor sørger nemlig for, at du har strøm nok til flere dage. OnePlus 9 Pro er udstyret med en processor, som hjælper dig med at spare på strømmen, så den bruger op mod 50 % mindre strøm end tidligere modeller.

Du får også en fantastisk skærm på hele 6,7”. Dit display er LTPO Fluid2 AMOLED med blandt andet HDR10+, så du kan nyde dine ferieminder direkte fra din smartphone. Lås den op med fingeraftrykslæseren, eller find vej med det digitale kompas.

Skulle du alligevel have brug for ekstra strøm, lader den heldigvis op på bare 29 minutter. Du kan også gøre det hele trådløst, hvor opladningen tager 43 minutter. På den måde behøver du ikke vente længere end højst nødvendigt på en fuld opladning.

Del feriebillederne med familie og venner

De fantastiske muligheder, som internettet har givet os, gør det muligt for dig at dele dine bedste billeder med familie og venner med det samme. OnePlus understøtter 5G-netværk, og derfor kan det være en god idé at overveje, om du vil have OnePlus 9 Pro med eller uden abonnement. Vælger du et abonnement med 5G, får du den hurtigste forbindelse nogensinde.

Med Google Photos kan du nemt lave et onlinealbum, hvor dine feriebilleder og videoer fra rejsen bliver gemt i skyen. Del dit album med din familie eller dine venner, så de kan følge med på dine rejser. Det er også en ekstra sikkerhed, så du altid har backup af dine billeder. På den måde er du helt sikker på, at dine ferieminder aldrig forsvinder.

Læs også: Dansk gin: Få tips til lækre gin + opskrifter

Forsidebillede: Pixabay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *