Van Gogh udstilling i Sverige

Sverige: Oplev Van Gogh udstilling på Kalmar Slot

Nåede du ikke at opleve Vincent van Gogh på Arken tidligere i år, så kan du tage revanche på Kalmar Slot i Sverige. Fra den 30. april følger Kalmar Slot nemlig op med en ny og spændende oplevelse, når der er svensk premiere på ‘Van Gogh Alive – The Experience’. Her kan du få en unik kunstoplevelse, som er ud over det sædvanlige.

Sansene Van Gogh udstilling

Udstillingen er skabt af Grande Exhibitions og har tidligere været vist i storbyer som Ankarra, Beijing, Bogota, Dubai, Milano, Shanghai, Tel Aviv – og nu altså også i Sverige. Udstillingen er en digital kunstoplevelse, hvor flot grafik og musik stimulerer alle dine sanser. Via store lysprojektioner vil malerierne næsten synes levende.

“Det bliver en totaloplevelse at gå ind i Van Goghs verden her i ’Forbrända salen’, når den nyeste udstillingsteknik møder slottets smukke, historiske arkitektur. Og det bliver sjovt at overraske de besøgende med et nyt, moderne udstillingskoncept på et slot, der er 800 år gammelt. At anvende lysprojektioner som udstillingsform er en voksende trend rundt om i verden, og vi er meget glade for og stolte over at kunne invitere inden for til denne kunstoplevelse i Kalmar,” Mimmi Mannheimer, direktør på Kalmar Slot.

Det tager kun omkring fire timer at køre til Kalmar Slot i Sverige. Du kan tage toget fra Københavns Hovedbanegård til Kalmar Centralstation.

Udstillingen er både for børn og voksne. Udstillingen på Kalmar Slot åbner den 30. april og løber frem til den 1. november 2019. Her kan du læse mere om Van Gogh udstilling og billetpriser


Læs også: 9 skønne butikker i Malmø med ting til din bolig


Hvis du er vild med Vincent van Gogh kan du med fordel se videoen, hvor du får et indblik i udstillingen ‘Van Gogh Alive – The Experience på Kalmar Slot’.

Af Lone Holm. Kilde: Visitsweden og Kalmar Slott. Foto: Kalmar Slott


Læs også

Guide: Arkitektur i København der er værd at bemærke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *