Overvej dine rejsemuligheder hen over vinteren

Synes du også, vinteren i Danmark er en strid omgang med blæst, regn og kulde? Selvom tiden lige nu ikke er til lange rejser, så er det faktisk helt okay at drømme sig væk. Så kan du snildt bruge vinteren til at planlægge, hvor turen skal gå hen næste gang. Og i stedet for at tage alle de samme steder hen som alle andre, så kan du jo prøve at udfordre dig selv med alternative rejsedestinationer. Læs videre og få ny inspiration.

Hvor går turen hen, når verden åbner op igen? Når vinteren holder mørket over os, så har vi tid til at drømme os langt væk. Hen til der hvor solen skinner hver dag, og varmen er lige tilpas nok til, at vi kan nyde en kold drink eller et godt glas vin. For det er det rejser handler om – ren nydelse og afslapning.

Hvis du trænger til inspiration om, hvor i alverden turen går hen næste gang, kan du tjekke at-rejse-er-at-leve.dk ud. Her på siden finder du f.eks. informationer om, hvorhen du skal tage til på Malta, hvad fordelene er ved at rejse der, vejr og klima og meget, meget mere. Det samme gælder for Israel. Både Malta og Israel er ikke danskernes fortrukne rejsedestinationer, men det har du sandelig muligheden for at ændre på nu.

Turen går til alternativ rejsedestination

Et alternativt rejsemål kan være mange forskellige ting, afhængig af hvad du er til. I stedet for at tage turen til Island til sommer, kunne du overveje at besøge Færøerne på vejen. I stedet for en tur til Prag, som du har taget hundrede gange før, kunne du overveje Bratislava i Slovakiet i stedet for. Hvis du ser lidt ud over de gængse rejsemål, så er der faktisk masser af alternative destinationer i Europa, der tilbyder præcis det samme som dem, vi er vant til.

Har du overvejet Baltikum for eksempel? Både Estland, Letland og Litauen har masser af kultur at byde på, som er fri af resterne fra det gamle Sovjet. Deres kultur læner sig endda lidt op ad den skandinaviske, så måske kunne du føle dig lidt hjemme her endda. Der sejler færger fra Stockholm til Tallinn, og så er både Vilnius og Riga lette rejsedestinationer. Også til at gøre forretning, hvis det er det, du er interesseret i. Uden for de populære rejsemål er der lige så meget liv, kan du i hvert fald regne med.

Foto: Pixabay

Læs også: 5 skønne insidertips til sommerferie i Norge

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *