rejse med børn

Rejse med børn: 8 tips til sjov & leg på turen

Når du skal rejse med børn er det en god ide at have et par sjove ting med på rejsen uanset om du er med bil, tog eller fly. Vi har fundet et skønt lille udvalg af sjov & leg til rejsen.

Det kan nemlig indimellem være en prøvelse, hvis turen er lang, men du kan på forhånd gøre rejsetiden lidt mere spændende ved at involvere børnene i forberedelserne af turen. Find f.eks. legetøj til turen, stranden og poolen hjemmefra eller find på små lege I kan lege undervejs, og når I kommer frem.

Der er ikke noget bedre end at have fundet den perfekte badering, som børnene bare glæder sig til at prøve i poolen eller have en skøn malebog med sjove motiver til turen, så farveblyanterne danser og tiden flyver afsted. Få dine børn til at pakke sin egen lille kuffert med deres yndlingsting, som de kan finde frem på flyet.

Her får du inspiration til sjov & leg på rejsen:

 

Kidsworld

Rejse med børn: Sjov & leg til rejsen

  1. Badering fra Sunnylife med melonmotiv. Der følger lappesæt med. Passer til børn på 3 til 6 år. Den koster 119,95 kroner.
  2. Sød og lille bil fra Haba i rød med hvide prikker. Passer til børn fra 2 til 8 år. Den koster 89,95 kroner.
  3. Fint Sebra kuffertsæt med singing birds til børnenes små sager. Et sæt koster 179,95 kroner.
  4. Strandsæt i mint fra A Little Lovely Company. Spanden er lavet i blødt og foldbart silikone, så den er nem at have med i tasken. Sættet koster 79,95 kroner.
  5. Lastbil fra Wonder Wheel. Stor lastbil med lad, der kan vippe op og ned. Den koster 199,95 kroner.
  6. Skøn malebog fra Mandalas med fine cirkusmotiver. Hvert kort kan tages ud og hænges op eller bruges som kort. Bogen er 32 sider og anbefales fra 4+ år. Den koster 59,95 kroner.
  7. Teleskopnet fra Scrunch i smart blå. Nettet er justerbart og nemt at have med i tasken. Det koster 69,95 kroner.
  8. Skyggetelt fra Ludi. Teltet er nemt at have med på turen og popper selv op, når du tager det ud af posen. Teltet har en beskyttelsesfaktor på UV50. Det koster 349,95 kroner.

Her finder du alle de skønne ting til sjov og leg til rejsen. Husk at overveje, hvad du nemt kan have med på turen, og hvad der er nemmere at købe, når du når frem.

Læs også:

14 tips til Berlin for børn

5 fede tips til flyrejser med børn

Spanien: Masser af sjov i Europas største vandland

Af Lone Holm. Foto: Kidsworld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *