billeje foto

Her kan du sammenligne pris på billeje

 

Tjek prisen

Her kan du sammenligne priser på billeje i over 100 lande. 

Når du har fundet en bil, du vil leje, kan du klikke dig videre til udlejningsbureauerne:

BillejePris.dk

Dette er et sponsoreret indlæg. Foto: BillejePris.dk

Skal du leje bil i sommerferien, er det en god ide at tjekke en hjemmeside, som har oversigter over og sammenligninger af forskellige biludlejeres priser. Hvis man blot vælger tilfældigt, kan man komme af med en masse penge, der sagtens kan bruges på en masse andet i ferien.

På hjemmesiden BillejePris.dk kan du søge efter en bil på en given dato i det land, du planlægger at rejse til. Du kan også indtaste info om, hvilken dato du ankommer, og hvilken dato du rejser hjem igen samt hvor du vil hente bilen – for eksempel i lufthavnen.

Derefter får du en oversigt over de tilgængelige biler – fra Ford Fiesta til Mercedes – samt priser på dem hos forskellige udlejere.

Spar næsten halvdelen

Det er let at filtrere i de viste biler, så man hurtigt kan begrænse visningen til biler med det antal sæder, man har brug for. Man kan også filtrere på ting som aircondition, GPS, forsikring, automatgear og lignende. Når du har fundet en model, du kan lide, klikker du videre til biludlejerens hjemmeside, og booker.

På BillejePris er der lavet en oversigt over prisforskellene på de enkelte lande i juni 2013. Her er Spanien på en førsteplads, når det gælder billige udlejningsbiler. Den billigste bil koster kun 103 kroner om dagen i snit.

Australien er dyrest med 215 kroner pr. dag i snit. I oversigten kan du også se, hvor store prisforskelle der er på de samme modeller – her er der for eksempel op til 46 procent at spare på den samme slags bil i Italien, hvis man altså undersøger markedet først.

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *