Vinter-getaway

Slip for kulden: 3 varme destinationer til din vinter-getaway

Den danske vinter kan for mange mennesker være deprimerende. Heldigvis er vi i Danmark gode til at hygge os. Dog kan det være svært at holde kulden og mørket på afstand. Vil du væk fra det danske vintervejr, er det oplagt at tage på vinter-getaway til en af disse varme destinationer.

Lanzarote, Spanien

Hvis du har brug for en pause fra de korte, kolde vinterdage, kan det være, at Lanzarote er noget for dig. Lanzarote er en spansk vulkanø i de Kanariske øer. Øen er dannet rundt om vulkanen Timanfaya, som stadig er aktiv i dag. I gennemsnit ligger temperaturen på Lanzarote mellem 18 og 24 grader hele i vinterhalvåret.

Lanzarote er kendt som De 100 Vulkaners Ø. På øen findes der nemlig mere end 100 vulkaner og over 300 vulkankratere. De store mængder af vulkansand, som er blevet dannet, udnytter lokalbefolkningen blandt andet til dyrkning af vin.

På Lanzarote kan du finde en af verdens største vulkanske tunneller. Grotten er blevet skabt, da store mængder af lava flød ud i havet. Lavaen, som danner grottens tag, er således blevet kølet af, mens resten af lavaen er flydt videre ud i havet, og har dannet hulrummet.

Leder du efter alsidige madoplevelser, er Lanzarote et godt bud. Du kan nemlig både finde mad fra det spanske køkken og mad fra mange andre dele af verden. Se den store rejseblog her, hvis du vil blive klogere på din næste rejsedestination.

Vinter-getaway: Slæng dig på stranden i Miami i de kolde vintermåneder.

Miami, USA

Miami er en storby, som du finder på den amerikanske østkyst, nærmere bestemt i Florida. Gennemsnitligt ligger temperaturen i Miami mellem 23 og 30 grader hele året rundt. Det vil altså sige, at du ved denne destination kan opleve sol og sommer, uanset hvornår du rejser.

I Miami har du rig mulighed for at slænge dig på enorme hvide sandstrande, som ligger i gåafstand fra dit hotel. Hele vejen ned langs kysten på Miami Beach ligger der nemlig det ene eksklusive hotel efter det andet.

Hvis du rejser til Miami, er Little Havana bestemt et besøg værd. Dette er den cubanske bydel i Miami, hvor du kan finde latinamerikanske kunstgallerier, restauranter og meget andet.

Vinter-getaway: Dubai har en skøn temperatur på omkring 23 grader i januar.

Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Dubai er en by i de Forenede Arabiske Emirater, samt en af de 7 emirater. På dette sted i verden kan du forvente en gennemsnitlig temperatur på mellem 23 og 39 grader året rundt. Derfor kan det være mest behageligt at besøge byen i de koldere måneder.

I Dubai kan du blandt andet opleve storslået arkitektur. Blot for at nævne ét eksempel ses dette i den højeste menneskeskabte struktur ved navn Burj Khalifa. Burj Khalifa er 829,8 meter høj, hvoraf spiret er imponerende 244 meter.

Er du vild med shopping, er der ligeledes rig mulighed for at dyrke denne hobby i Dubai. Dette kan blandt andet ske i det kæmpe store shoppingscenter ved navn Dubai Mall. Her er der foruden 1.200 butikker en biograf, en skøjtebane, et akvarium og en forlystelsespark. Lidt uden for Dubai kan du desuden komme på ørkensafari. Dubai byder altså på rigeligt med oplevelser.

Fotos: Pixabay. Forsidefoto: Unsplash – Angelo Pantazis

Læs også: Frankrig: 10 gode oplevelser i Nice

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.