freeriding

Ta’ på freeriding i skønne Østrig

Off-pist i puddersne med udsigt til skøn natur og højt til himlen. Ta’ på freeriding i Østrig og få masser af skønne oplevelser. Du får her en oversigt over 3 regioner i Østrig, hvor du kan freeride.

freeriding

Kärnten

Mallnitz

Ankogel Mallnitz er ét af Østrigs mest snesikre områder og har gode forudsætninger for freeriding. Fra toppen (2.630 m) kan du nå hele baglandet.

Nassfeld

Freeride Arena Nassfeld er et must for freeridere. Området byder på masser af puddersne og lækre forhold for snowboardere og freeridere. Nassfeld er også ét af de mest snesikre områder i Østrig.

Niederösterreich

Hochkar

Hochkar er også et populært freeride-område for både freeridere og freestylere på ski og snowboard. Skischule JoSchi tilbyder freeride-eventyr på Hochkar – lige fra prøvedage til alt-i-en-pakker.

Schneeberg

I Wien forhave finder du Schneeberg. Et ægte insidertip til freeridere. På en guidet tur med Schi- & Bergsteigerschule Schneeberg kan du lære at begå dig rigtigt i landskabet uden for de præparerede pister.

Salzburgerland

Gasteinertal

Gasteinertal en sand drøm for freeridere med pister i knapt 2.700 meters højde og en fantastisk udsigt. Der er masser af muligheder for at udforske landskabet uden for pisterne og nyde den lækre puddersne.

Kaprun/Kitzsteinhorn

Ét af Alpernes allermest populære freeride-områder med fuld snegaranti. Her bliver der gjort meget for freeridere f.eks. ligger mange af ruterne i nærheden af liftene, der er et veludviklet informationssystem, som advarer om hvilke ruter, der aktuelt er åbne eller lukkede.

Af Lone Holm. Fotos: Pixabay. Kilde: www.austria.info

freeriding

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *