ukendte destinationer

Her er de ukendte destinationer, du absolut skal besøge

Hvis du er den rejselystne dansker, der forlængst har besøgt storbyerne og de sædvanlige destinationer, skal du læse med her. Vi giver dig gode tips til ukendte destinationer, hvor du kan tage hen uden at blive mødt af et væld af turister.

Skønne steder i Sydamerika

Bliver du også helt vild i varmen af tanken om spændende kulturer og lækker mad i Sydamerika. Så skal første stop på din rejse helt klart være Huacachina i Peru. Huacachina er en lille by i midten af ørkenen i det sydvestlige Peru. Byen er omgivet af en oase og klitter, hvilket skaber et helt magisk landskab. Selvom byen tiltrækker nogle turister, kan du stadig være fri til at gå på opdagelse i byens små butikker og prøve sandboarding.

Verden byder på mange smukke steder, og et af dem er Marieta-øerne i Mexico. Her skal man leje en båd med speciel tilladelse for at komme til ø-gruppen, men når man er landet, er det det hele værd. Man får hurtigt øje på den smukke hemmelige strand, som også kaldes Playa Escondida og som kun kan ses, når der er lavvande. Øerne er ubeboede, og du kan derfor i fred og ro ligge og dase på stranden.

Europas vidundere

Et af Europas vidundere må uden tvivl være Svalbard, der ligger mellem Norge og Nordpolen i Ishavet. Den norske øgruppe er et fantastisk smukt sted, hvor du finder naturreservater. Et sted, der absolut skal krydses af på enhver rejseentusiasts bucketlist. Hvis du nogensinde skal se nordlys, er det her du skal tage hen.

Det kan dog blive en lidt dyrere omgang at skulle til Svalbard, end hvis du skulle en weekend til London. Hvis du vil finde de billigste af de billige kviklån, skal du kigge efter kviklån hos Monni for at finansiere drømmerejsen. Her kan du få pengene ind på din konto på blot få dage og allerede begynde at planlægge det helt store rejse.
Husk dog altid kun at låne, hvad du har råd til at betale tilbage.

Få en på opleveren i Asien

Er du typen, som gerne vil opleve de Instagram-æstetiske destinationer i virkeligheden, skal du pakke tasken og tage til Jiuzhaigou-dalen i Kina. Her bliver du bl.a. mødt af en 1,3 km lang krystalblå sø, som bare tager pusten væk ved første øjekast. Jiuzhaigou-dalen er en helt uspoleret nationalpark, hvor du kan se farverige søer og vandfald. Nationalparken er også på UNESCOs Verdensarvsliste, så dette er et must-see.

En anden Instagram-æstetisk destination er Hitachi Seaside Park. Det er en offentlig park i Ibaraki-præfekturet i Japan, hvor man kan se blomster, så langt øjet rækker. Tidligere blev området brugt som amerikansk militærbase, men i 1973 omlagde man arealet og anlagde blomsterparken, som man kender den i dag. Om foråret kan man få øje på mere end 4 millioner blåøje blomster og kokaibuske i fuld flor. Vi danskere er jo glade for at cykle, så her kan du nyde den smukke udsigt på cykel, da der er et 10 kilometer langt ned af cykelstier. 

Fordi Coronavirus stadig er skyld i restriktioner verden over, så er det vigtigt, at du tjekker retningslinjerne for de pågældende lande, hvis du har tænkt dig at tage på ferie nu. Hold derfor øje med Udenrigsministeriets hjemmeside for at finde mere information.

Foto: Pixabay

Læs også: 5 insidertips til ferie i Oslo

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *