Hvor går næste rejse hen?

Det er det evige store spørgsmål. Hvor pokker skal rejsen gå hen? Udover at der er mange lande at vælge imellem, så er der endnu flere destinationer at vælge mellem i de enkelte lande. Vi prøver her at hjælpe jer med, at finde rundt i processen når der skal bestilles ferie.

Der er mange forhold at tage sig. Skal man blot rejse de steder hen man kender? Skal man lytte til venner eller families rejseanbefalinger eller spørge rejsebureauerne ad? Intet er forkert, men mulighederne mange. Vi kommer her med anbefalinger til, hvordan du finder næste rejse og til gode rejsedestinationer i Europa.

Dette er vigtigt, når du skal vælge

Der er altid mange overvejelser når man skal bestille sin rejse. Dem kan du blive klogere på, ved at læse med videre her. Den vigtigste overvejelse er altid rejselængden. Hvor meget ferie har jeg, og hvor langt kan jeg tillade mig at rejse væk.

Er man væk i mindre end 10 dage, vil vi aldrig anbefale rejser, hvor man flyver mere end 6-8 timer. Der går for lang tid med at skifte fly, sidde i lufthavne og vende sig til jetlag. Der er derfor hurtigt skåret 2-3 dage af rejsen, hvor man ikke får det optimale ud af ferien. Derimod bør man rejse til Sydeuropa eller Nordafrika, hvis det er, fordi man ønsker varme. Det næste man skal være opmærksom på er prisen.

De sidste vigtige krav

Hvad har jeg råd til at betale, og hvor meget gider jeg selv lave på ferien. Det er en afvejning af pris og serviceniveau. Er det en velfortjent ferie, kan man tillade sig selv at købe all-inclusive på et lækkert resort. Er det blot en ekstra ferie, bør man måske overveje en lejlighed eller andet med eget køkken. Hermed kan man selv stå for maden og dermed spare penge ved at handle ind i supermarkeder.

Hertil bør man planlægge ferien efter dem, man rejser sammen med. Er det en familieferie bør man måske ikke bo på fint 5-stjernet hotel i centrum af det luksuriøse Ibiza. Samtidig er det heller ikke lige fedt som ægtepar at bo i festgaderne ved Sunny Beach. Værd derfor bevidst om rejsegruppen. Sidste overordnede krav er aktiviteter. Er der noget bestemt I søger? Er det en vandreferie, så er det en god ide med lidt bjerge og flot natur. Vil man gerne dykke bør man søge mod koralrev. 

Der er altså mange kriterier, når rejsen skal vælges. Find ud af, hvad der er vigtigst for jer, inden rejsen bliver bestilt.

Gode feriedestinationer at rejse til

Vi bor et rigtig godt sted i forhold til at rejse ud og opleve verden. Vi kan nøjes med at flyve i 3-4 timer og så kan vi opleve det meste af smukke og varme Sydeuropa. Her kan man rejse til Almeria på den spanske sydkyst. Der er noget for alle – gode strande, smuk natur og lækker mad. Det er også muligt at rejse til Portugal for en billigere ferie. Langs Algarvekysten ligger der lækre hoteller ved nogle af Europas bedste strande.

Rejser man længere sydpå er der smukke destinationer ved Adriaterhavet. Her ligger både Kroatien, Albanien og Grækenland. Alle tre lande utrolig smukke og billige at bo i. Her er både noget for unge, for familier og for grupperejsende. Man kan altid finde sin rejse på travelday.dk. De hjælper med at finde den destination, som matcher jeres feriebehov bedst. På den måde får i en perfekt ferieoplevelse, hvor alle er glade. I har dermed også sparet for at søge nettet tyndt efter forskellige rejser.

Foto: Pixabay

Læs også: De 25 bedste og mest populære rejsemål i verden

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *