Vind billetter til Tivoli

Giveaway: Vind entrebilletter & turpas til Tivoli i København

Nu har du mulighed for at vinde entrebilletter og turpas til årets sommersæson 2021 i Tivoli. Deltag i konkurrencen om entrebilletter og turpas til Tivoli til dig og familien. Årets sæson byder nemlig på et nyt internationalt Scaryhouse med titlen Villa Vendetta og Michelin pop-up-restauranter. Tivoli har åben alle ugens dage, og du behøver ikke længere at bestille tid på forhånd.

Snart åbner de knirkende døre til Tivolis nye store millionsatsning, Villa Vendetta  – Danmarks største permanente scaryhouse med skuespillere. Og når de går op, bliver det muligt for dig at komme på en 150 meter lang rejse gennem 12 forskellige rum fordelt på 800 uhyggelige kvadratmeter.

Historien går på, at der i mange år har boet en familie i H.C. Andersen Slottets kælder, som efter mange års arbejde i Tivoli er blevet glemt. Ingen ved rigtig, hvem de er, men en ting er sikkert, og det er, at årtiers glemsel har gjort dem grumme, bitre og har forvandlet dem til galninge, som alle bør holde sig langt fra. Der er altså meget at glæde sig til og ikke mindst frygte, når Villa Vendetta åbner i løbet af sommersæsonen.

Restauranterne byder spisende gæster indenfor

Der er masser af spisemuligheder i Tivoli, bl.a. det nyeste skud på Tivolis restaurantstamme, skaldyrsbistroen Figaro, mens Tivoli Food Hall også er åben igen. Et nyt burgereventyr starter i forlystelseshaven, når Gasoline Grill åbner i juni. Og i juli åbner både en ny anarkist-ølbar, samt restauranterne AOC fra København og KOKS fra Færøerne, begge med to stjerner i Michelin-guiden.

Hver især laver de pop-up-restaurant i Det japanske Tårn. AOC fra den 1. juni og KOKS fra den 17. juli 2021. Interessen er skyhøj, selvom menuerne ikke er identiske med dem fra restauranterne. Begge kokke lover dog, at du vil få et godt indblik i de to køkkeners filosofier, stil og råvaretilgang.

Fredagsrock og masser af events

Det er planen, at Fredagsrock vender tilbage senere på sommeren, hvis forsamlingsforbuddet tillader det. Programmet er endnu ikke fastlagt og vil blive bestemt efter, hvordan det går med restriktionerne, men en ting er sikkert, og det er, at du endnu engang vil kunne høre fed musik i Tivoliomgivelser. Tivoli har allerede et internationalt navn i ærmet, som afsløres, når det bliver muligt at afvikle større koncerter. Udover festivaler, forlystelser og fri leg byder Tivoli på særlige enkeltstående events henover hele sommeren.

Sådan deltager du i konkurrencen

Du har mulighed for i alt at vinde 4 entrebilletter og turpas til sommersæsonen 2021 i Tivoli*, som jeg i samarbejde med Tivoli udlodder til to heldige vindere.

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

  • Skriv i kommentarfeltet nedenfor**: Hvad er navnet på det nye scaryhouse i Tivoli?

Vinderne er udtrukket. De to heldige vindere blev Amanda og Jan Larsen, som begge har modtaget en mail med besked.


Det med småt

Der trækkes to vindere, som hver vinder 4 entrebilletter og turpas til Tivoli. Vinderne findes via lodtrækning tirsdag den 18. maj 2021 kl. 22.00. Billetterne kan kun bruges i Tivolis sommersæson 2021. Vinderne skal bruge præmierne senest den 24. september 2021. Vinderen får direkte besked, inden navnet offentliggøres. Du skal være over 13 år og bosiddende i Danmark for at deltage i konkurrencen.
*Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og må ikke sælges til 3. hånd. Præmien udloddes i samarbejde med Tivoli.
**Husk at opgive din emailadresse, når du skriver din kommentar nedenfor, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder lodtrækningen. Læs mere om Cookie- og privatlivspolitik.


Tivoli følger alle Covid-19 restriktioner

Tivoli følger alle Covid-19 restriktioner, og dette inkluderer også kravet om, at alle gæster fortsat skal fremvise en negativ test eller Covid-19 pas ved indgang til Tivoli. Gæsterne i haveanlægget slipper derfor løbende for at skulle fremvise Coronapas i løbet af deres dag i Carstensens Have, så f.eks. et besøg på en af Tivolis restauranter vil opleves som før tiden med Covid-19, så længe afstands- og mundbindskrav overholdes.

Fotos: www.tivoli.dk

Læs også: Dansk gin: Få tips til lækre gin + opskrifter

41 tanker om “Giveaway: Vind entrebilletter & turpas til Tivoli i København

  1. Villa Vendetta
    Drømmer om at tage mine 3 drenge med i Tivoli og give dem en oplevelse 🌸🌺

  2. Det hedder “ Villa Vendetta”
    Hvor ville jeg elske at kunne invitere min søsters unger med i Tivoli ❤️

  3. Det hedder Villa Vendetta. Hvis jeg vinder, tager jeg min mand og to bonusbørn med 😎

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *